ADE week: Girls love DJ’s

Er bestaan feestconcepten die gewoon te geniaal zijn. Girls Love DJ's is daar een van. Werkelijk briljant om een stapel dj's bij elkaar te schrapen met maar één reden: draai maar wat je leuk vindt! En dat werkt als een gek, de georganiseerde Girls Love DJ's zijn ontelbaar en de postieve feedback evenmin. Ook op het Amsterdam Dance Event is weer ruimte gemaakt voor een verse Girls Love DJ's editie.

 

Een groot compliment voor de Enter Dexter organisatie. Door hun toedoen is Girls Love DJ's een van de meest populaire concepten van Nederland geworden. Het is onderhand een concept dat zijn weerga niet kent, en waar vele populaire dj's graag voor omrijden.

Want laten we eerlijk zijn, er is niets lekkerders voor een dj om zijn favoriete plaatjes aan elkaar te mixen. Mede door die reden stonden al heel wat Nederlandse helden achter de draaitafels, zoals Erick E, Roog, Jean, the Flexican, Chuckie en Don Diablo.

Maar waar Girls Love DJ's ook erg bekend van is, is de spannende programmering. Er worden veel, heel veel talenten uitgenodigd. Deze kunnen op zo'n 'toegankelijk' feest zich compleet verder ontwikkelen.

Dan komen we aan op de line-up voor de versie van het Amsterdam Dance Event (25 oktober) en die is erg afwisselend. De 2e area wordt door niemand minder dan Vage Gasten (bekend van de legendarische Mysteryland 2008 tent) gehost:

Jim Aasgier
Lars Vegas
Missing Links
Off the Wall
Ruby Wax
The Flexican
TomDamienLo
Vanilla Nice

Zaal 2 Hosted by: vage gasten:
Disco Nova
Disco Nova
Estaw
Henzel Washington
Nizzle
Phonic Funk
Rubix
Live: Grand Jackson 

Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s Amsterdam Dance Event
Lees ook:Full Crate en Girls love dj’s maken remix van Drunk in Love voor Beyoncé en Jay Z
Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s vanuit Hotel Arena
Lees ook:De downloadtip: Girls Love DJ’s – Lars Vegas
Lees ook:Topper van de week: Henzel Washington

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>