Rocksteady goes gold!

Eindelijk is het dan zover, na een heerlijke zomereditie in Bloomingdale, werd het weer eens tijd voor een nieuwe Rocksteady. En die komt er! Op 27 september staan in the Sand wederom electro-house legendes die een set weg gaan geven!

 

Niet alleen de line-up van Rocksteady is speciaal. Ook de gehele entourage. Zo is The Sand een schitterende locatie, met perfect geluid, wordt er veel aan entertainment gedaan én stond er de vorige keer een gigantische half pipe achter het podium.

Al met al een heerlijk house feestje, dat ook dit jaar weer gevuld is met de beste dj's. Wat te denken van good old Lucien Foort en mix meester Chuckie? Maar ook Sunnery James en Ryan Marciano, Quintino, Kenneth G, Hardwell en nog vele anderen zullen aanwezig zijn!

Deze keer is goud de dresscode. Een mooie dresscode, waarmee je lekker creatief kan zijn. Ik ben benieuwd of er veel mensen aan zullen houden, en vooral hoe de dames zich zullen kleden ;) !

Rocksteady, in our selves we trust steadly we rock!

Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Las Vegas overspoeld door Nederlandse dj’s
Lees ook:Dirty Dutch Aftershock uitverkocht!
Lees ook:Dirty Dutch week: Deltahal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>