430 West: nieuwe release Octave One

Octave One AwakeningsHet is al een tijdje stil rond het vermaarde 430 West records, maar daar komt verandering in. De nieuwe singel van Octave One staat op stapel en ook gaat er na drie jaar weer een nieuw album aankomen.

De singel met vocalen van Ann Saunderson, bekend van Blackwater, gaat I Need Release heten. Het album wat gepland staat voor september 2008 krijgt de naam Summers on Jupiter. Zelf ben ik een absolute fan van de muziek die deze muzikale broers produceren en ik ben er dan ook van overtuigd dat de nieuwe Octave One de trommelvliesjes weer zal strelen.

Naast kundig vakmanschap in de studio weten zij ook met hun energieke live-optredens de voetjes altijd flink van de vloer te krijgen. Voor mij waren zij dan ook het hoogtepunt van de Awakenings Detroit editie afgelopen pasen. Omdat ze tijdens hun europese tour deze zomer Nederland niet aandoen heb ik nog twee mooie filmpjes geplaatst, zodat je in ieder geval kunt zien wat je mist.

Octave One filmpjes club Rex en Awakenings 23-03-08:

Octave One – Live @ Club Rex (Parijs)

Octave One – Live @ Awakenings 23-03-08 (lasers)

Lees ook: Awakenings Paasweekend – Detroit Special

Lees ook:Awakenings 3-daagse Paas-Verjaardagseditie Timetable bekend
Lees ook:Awakenings Detroit technoweekend uitverkocht
Lees ook:filmpjes: Awakenings Paasweekend – Detroit Special
Lees ook:Awakenings in oktober
Lees ook:Filmpjes: In Qontrol 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>