Laurent Garnier bijna eigen optreden in Doornroosje gemist

Maandenlang hadden vele mensen er naar uitgekeken. Eindelijk, eindelijk, Laurent Garnier in Doornroosje.

En toen kwam het telefoontje. Vlucht ging niet door. Lichte paniek. Geregel. Van Parijs naar Milaan dan maar en dan door naar Schiphol. Eenmaal in Milaan had de vlucht vertraging. De spanning steeg. Wat als het 'm nou niet zou lukken om deze woensdagavond nog naar Nederland te komen?

Garnier is om 15.00 vertrokken vanaf thuis en is uiteindelijk om 2.00 in Roosje terecht gekomen. Jas uit, flesje water en een biertje in de hand en hup het podium op. Waar een uitgelaten menigte hem enthousiast verwelkomde. Hij had er zin, de mensen hadden er zin in: het was een mooie avond. Veel later dan gepland was het dan toch echttijd voor de laatste plaat: Out Of Space van The Prodigy. 'Back to where it all started 20 years ago'.

De hooggespannen verwachtingen zijn waargemaakt. Een avond voor in de boeken.

En morgen in de 11 zal hij er vast op tijd zijn.

Lees ook:Langverwacht house feest eindigt in anti-climax…
Lees ook:Laurent Garnier komt met nieuwe clubtrack – Back to my Roots
Lees ook:Ook koninginnedagterreur in Londen
Lees ook:Uitreiking dj-award: Genieten van Armins kontje
Lees ook:De week voor Mysteryland: Hey! podium

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Laurent Garnier bijna eigen optreden in Doornroosje gemist

  1. Niek

    het overtrof zelfs mijn verwachtingen, de laatste anderhalf uur was gewoon één grote reis door het onnnavolgbare muzikale brein van Garnier, van acid naar drum n bass overschakelend naar chicago house en dan eindigen met zn eigen meesterwerk the man with the red face en als enige passende afsluiter Out of Space: je kunt je voorstellen dat er geen arm omlaag hing en geen mondhoek naar beneden!

      /   Reply  / 
  2. Lein

    Het lange wachten werd helemaal goed gemaakt hoor! Wauw, het was een super feestje!! En dat ‘ie de Prodigy draaide als afsluiter was de kers op de slagroom!

      /   Reply  / 
  3. paul

    zo, 8:28, dat is best vers-van-de-pers, na zo een lange nacht, goed bezig :)

      /   Reply  / 
  4. Katja

    @ Paul: inderdaad het verste-van-de-pers-bericht dat ik hier geschreven heb :-)

      /   Reply  / 
  5. Davy van de Laar

    Door zijn verlate opkomst leek hij wel extra gedreven. Geweldig om te zien en horen hoe deze man, die aan één kant bijna doof is, verschillende muziekstijlen neemt..ze naadloos mixt in vloeiende lijnen waardoor je het idee krijgt mee te worden getrokken in zijn verhaal.

    Deze man zou ik wel eens vijf uur of langer willen horen en me mee laten voeren..beginnen aan een reis, niet wetend waar die eindigen zal.

      /   Reply  / 
  6. Katja

    @ Davy: hij kwam ook binnen en wilde echt meteen dat podium op. Weer eens wat anders dan dj’s die het meer voor het geld lijken te doen en ongeïnspireerd hun setje van en uur vol zien te maken.

      /   Reply  / 
  7. Juana

    Roosje van 27-02 op 28-02 zal ik nooit meer vergeten!
    Naast dat ik jarig was en in een geweldige omgeving was, heb deze avond ubertop genoten. Laurent Garnier en Rossje hebben deze avond voor mij en mijn camera laten slagen, YEAH!

      /   Reply  / 
  8. R@'tje

    Laurent Garnier..!!
    Ik had de naam nooit eerder in mijn leven gezien of gehoord maar zal ‘de man’nooit vergeten..!!
    Heeft het verjaardags feessie van Juana tot een hoogte punt weten te brengen en ik heb er heerlijk van Genoten..

      /   Reply  / 
  9. Davy van de Laar

    @ R@’tje
    Mooi om te horen dat deze man, toch echt een icoon in de dance-wereld, zelfs nu nog harten weet te veroveren. één van de zeer zeldzame dj’s/producers die zijn liefde voor muziek echt weet over te brengen naar zijn publiek.

      /   Reply  / 
  10. R@'tje

    Ja.. Mijn hart is gestolen..!! Haha..
    Geweldig die mimiek.. Helemaal in zijn Element neemt ie zijn publiek mee. Dat alleen al is een kunst en dan hebben we het niet eens over de platen die de man draait.
    Ik zeg “Legendaries”..!! Wat jij..!?

      /   Reply  / 
  11. Davy van de Laar

    @ R@’tje
    Voor mij zeker een absoluut legendarische avond. Heb gehoord dat hij een dag later club11 ook compleet op zijn kop heeft gezet. Ik denk ook echt dat als je liefde hebt voor de muziek zoals hij heeft en daarbij het enorme respect voor zijn publiek, dat dat afstraalt in de manier waarop je als dj gewaardeerd en gerespecteerd wordt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>