Nieuw album Anthony Rother ‘We Are Punks 2’

Dit is een erg vergankelijk stukje.

Het gaat namelijk over een van de albums uit de 3voor12-Luisterpaal. Een geweldige uitvinding, die luisterpaal! Altijd zijn er meer dan 20 albums te beluisteren. En niet zomaar albums, nee, albums die nog niet uit zijn.

Zoals nu ‘We Are Punks 2’ van Anthony Rother. Het minpunt is, dat de te beluisteren albums ook weer verdwijnen… Dus deze link naar zijn album, doet het nog maar een paar dagen. Of weken. Daarna moet je ‘m maar ergens anders zien te luisteren. Of kopen.

Live kan Rother me niet altijd bekoren, maar dit album doet dat zeker wel. Er zit een heel aanstekelijke drive in dit nieuwe album, dat er voor zorgt dat ik van begin tot eind geboeid blijf. Electro in de breedste zin komt langs. Met een doorlopend funky ondertoon erin. Overgoten met een lekker donker en diep sausje.

Hieronder een van mijn favoriete Rother-nummers, Moderntronic (geen echte clip erbij, maar je moet er ook niet naar kijken, maar luisteren: volume hard en ogen dicht!):

 

En een nummer van de eerste 'We Are Punks':

Sven Väth & Anthony Rother – Springlove (Original Mix)

En nog even de nummers op 'We Are Punks 2':

  1.   Demons & Girls – Artist Unknown /    Music – Xenia Beliayeva / Adam & Eve – Anthony Rother / Moderntronic 3 – Anthony Rother / Human Being – Frank Kusserow / Doom – Gregor Tresher / Chocolate – Xenia Beliayeva / Young – Anthony Rother / 30.1 /  Iconic Warfare – Billy Nasty / Heat – Gregor Tresher /  Synthetic – Anthony Rother

Lees ook:Filmpje: Kijkje in de keuken van Anthony Rother
Lees ook:Oranje boven op Mayday 2008
Lees ook:Nieuwe single Tiësto nu al te beluisteren
Lees ook:‘M.I.A. werkt samen met Timbaland aan nieuw album’
Lees ook:Above & Beyond: nieuw compilatie album

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw album Anthony Rother ‘We Are Punks 2’

  1. Steve Joyce

    Die luisterpaal van 3voor12 is dus gewoon RUK, sorry dat ik het zeg, maar juist als je iets wil luisteren (zoals ik nu) is die link weer dood.

      /   Reply  / 
  2. Katja

    @Steve Joyce: als ik kan kiezen tussen iets niet kunnen beluisteren of voor een bepaalde tijd iets kunnen beluisteren, dan ga ik toch voor de tweede optie. En dat je dan soms te laat bent tja, shit happens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>