DJ Jean iedere maand 5 tot 10 bekeuringen

DJ Jean lijkt alle verkeersregels aan zijn laars te lappen en daarbij ook nog eens verbaasd te zijn dat hij per maand tussen de 5 en 10 boetes heeft.

Hij kan er ook niks aan doen dat hij met zijn auto op de stoep staat en dat de politie dat net ziet. Of hij is steeds nét 5 minuten te laat bij de parkeerautomaat. Of hij rijdt nét 5 kilometer te hard.

In het AVRO-programma ‘Op De Bon’ vertelt hij zijn verhaal. Volgens eigen zeggen kent hij de regels wel, maar is hij het er gewoon niet mee eens…
  

Met al die extra kosten per maand, begrijp ik wel waarom het de hoogste tijd werd voor zijn oude hit in een nieuw commercieel jasje..

Lees ook:Video: Armin van Buuren – The Sound Of Goodbye
Lees ook:Dj Jean: wel ruzietje, maar geen klappen
Lees ook:Awakenings brengt wereldprimeurs op lasergebied
Lees ook:Dj Grooverider: 4 jaar cel in voor ‘vergeten’ wiet in broek
Lees ook:Extra ticketverkoop voor Sensation White 2007

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “DJ Jean iedere maand 5 tot 10 bekeuringen

  1. RaZZle

    Hij is the master of the wheels of steel…Je weet toch… Dan kan je dat soort dingen doen.

    ;)

      /   Reply  / 
  2. Katja

    @ RaZZle: nou, de politie met al zijn bekeuringen is het er niet mee eens ;-)

      /   Reply  / 
  3. Michel

    Hij zegt toch echt 5 tot 10 per maand, die zin wordt zelfs een keer herhaald…

      /   Reply  / 
  4. Katja

    @ Michel: ahum, je hebt gelijk, ik had het in mijn hoofd iets groter gemaakt schijnbaar.. :-S
    Veranderd!

      /   Reply  / 
  5. bart

    leuke dj, maar van mij mag hij wel stoppen met draaien, we weillen toch geen bejaarde man achter de draaitafel hebben?!?

      /   Reply  / 
  6. Katja

    @ bart: nu zou ik het zelf totaal niet missen als Dj Jean niet meer zou draaien, maar verder heb ik liever een oude dj die weet wat ie doet en daar goed in is, dan een jong broekie dat er niks van snapt. Als iemand goed draait, doe je gewoon je ogen dicht als je uit je dak gaat en dan maakt het niet uit wie er voor je staat :-)

      /   Reply  / 
  7. bart

    dat is wel waar, maar dj jean behoort niet tot DE nederlandse top dj’s. als radio538 dj jean inwisselt voor tiesto, zegt dat wel wat over zijn kwaliteiten

      /   Reply  / 
  8. wouterto

    Ja, Koos Pee Weg er mee hij kraamt ook alleen onzin uit. Dj Jean je bent geweldig het klopt hard rijden mag gewoon nooit. Nederland zou een voorbeeld moeten nemen aan Duitsland. Die 120 mag wel naar 150 (net als in Italië)

      /   Reply  / 
  9. bart

    denk eens aan de veiligheid, ik vind wel dat er een rijstrook moet zijn waar je je gang kan gaan ,maar er zijn ook mensen die gewoon bang zijn voor snelheid, laatst heb ik een opa 50km/h zien rijden! nederland heeft te maken met een toenemende vergrijzing, ik denk niet dat de meerderheid van nederland voor 150 is(behalfe ferrari,lamborghini &bugatti eigenaars)

      /   Reply  / 
  10. DJ-Chris

    Spuit gewoon iets doorzichtigs op de nummerplaat wat terugflitst DJ Jean, dat heb ik ook gedaan, nooit geen bekeuringen meer voor 5 km te hard. En idd, Koos Spee is sinds 1996 de terrorist van het verkeer, dus weg ermee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>