Platentas Tom Novy en Jordi Bouman gestolen

Tom NovyNiet de eerste keer dat het gebeurt, maar het blijft lullig. Daarom geven we even de ruimte voor een opsporingsbericht.
In de nacht van vrijdag 11 januari op zaterdag 12 januari zijn 2 dj's slachtoffer geworden van een zeer laffe daad. (Wanted: dead or alive) Na het optreden van de Duitse Tom Novy in de Amsterdamse Panama besloten beide om nog een drankje te nuttigen. Terug gekomen bij de auto bleek er ingebroken te zijn en waren de platentassen van beide heren ontvreemd.

Er zijn zeer sterke aanwijzingen dat deze inbraak is gepleegd met enige voorkennis. De kans is daarom erg groot dat de tassen ofwel worden aangeboden in het dance circuit ofwel in gebruik worden genomen door een liefhebber. Beide tassen waren van het merk UDG en waren gevuld met meerdere cd mappen.

In de tas van Tom Novy zat een Pioneer HDJ 1000 koptelefoon, een Shure microfoon en een zwart polo shirt en in de tas van Jordi Bouman zat een Sony mdr-v700 koptelefoon. Daarnaast waren de tassen gevuld met een hoop materiaal wat in vertrouwen is gegeven door diverse producers en materiaal waar geen back up van is gemaakt.

Dit brengt naast de materiële schade tevens een hoop emotionele schade met zich mee. Via deze gelegenheid willen Tom Novy en Jordi Bouman iedereen vragen danwel smeken hun ogen en oren open te houden om ervoor te zorgen dat deze zeer persoonlijke bezittingen terug worden gegeven aan de rechtmatige eigenaren. De persoon die zorgt voor het retourneren van de tassen zal worden beloond.

Met 2000 euro!

Lees ook:[Teaser] Jordi Rivera – Unknown Island
Lees ook:Awakenings en Maassilo vinden troost bij elkaar
Lees ook:Top 500: Tom Novy vs Eniac – Superstar
Lees ook:Karl Noten en Patrick Jumpen geven ochtendgym op Lowlands
Lees ook:Club Rembrandt is nu ook online!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Platentas Tom Novy en Jordi Bouman gestolen

  1. Bram

    so… meneer Novy geeft een beloning van 2000 euro voor de tip! Zie z’n website… Wat moet dat zwaar k*t zijn voor die man. Die gaat NOOIT meer draaien in de Panama!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>