Rapper T-spoon rijgt racistische Polen aan zijn mes

Humphrey G. Mijland aka MC King Lover, voormalig gastrapper van eurodance-act T-Spoon, had het helemaal gehad met het groepje dronken racistische Polen dat hem in de buurt van een marktplein lastigviel.
Na een disco-optreden in het stadje Wroclaw is hij door het lint gegaan en is hij drie Polen met een mes te lijf gegaan. HIER raakte het trio gewond aan gezicht, hals, borst en benen toen de rapper annex reggaezanger als een bezetene begon te steken. Twee van de drie zijn levensgevaarlijk gewond geraakt. King Lover is na T-Spoon een nieuwe carriere begonnen als reggae/dancehall artiest en is vooral bekend in Duitsland en Polen. Hieronder vrolijke beelden van zijn tijd bij T-Spoon en van een optreden als King Lover in Polen:
King Lover op Woodstock 2006 festival:

Bekijk ook:
Filmpje: Meisje dondert van blok in disco
Filmpje: dj Niki Belucci draait graag topless

Pleasuredome: foto's en filmpjes
Tien jaar Awakenings: de filmpjes
Trance Energy 2007: foto's en filmpjes
Filmpje: Optreden Carl Cox eindigt in bloedbad

Lees ook:
Silvia Rocca draait graag topless
Darkraver krijgt politie achter zich aan
Al onze berichten over de zomerfestivals
Portiers steeds vaker gefopt door meisjes
Baja geeft gratis borsten weg

Zweedse lesbo's krijgen 3000 euro voor zoen
In Hardenberg houden ze niet van harde porno
Wasteland, voor al uw vreemde verlangens

Lees ook:Foto’s: Modderworstelende meisjes op Glastonbury
Lees ook:Filmpje: Roisin Murphy klapt met oog op stoel
Lees ook:Video: Sunblock – Baby baby (uncensored)
Lees ook:Fotoverslag Awakenings 24-11-2006: deel 1
Lees ook:Silvia Rocca draait ook al graag topless

56 Reacties // Reageer

56 thoughts on “Rapper T-spoon rijgt racistische Polen aan zijn mes

  1. Carl

    Nou, ik heb zo’n idee dat we mr T-Spoon, die met zijn daad weer eens alle vooroordelen over zwarte mensen heeft waargemaakt, helemaal in Polen, voiorlopig niet meer terugzien in Nederland. Wat zal hij z’n lol opkunnen in de Poolse gevangenis, denk dat ie daar niet meer levend uitkomt.

      /   Reply  / 
  2. Ashata Shakur

    As long as they see our black skin as a disgrace there will be no peace on this World not even in Space.

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Het is nooit goed te praten wat hij heeft gedaan maar aan de ene kant wel begrijpelijk zeg NEE tegen Rasicme. Carl gevangenis zal voor jou ook geen slechte plek zijn

      /   Reply  / 
  4. lickdizz

    Toevallig ken ik kinglover persoonlijk. Wij zijn de Damsko boys die ook weleens mee gingen naar Polen. Inderdaad hebben wij ook een keer met soortgelijke Polen gevochten maar die hadden snel door dat ze met de verkeerde jongens aan f….. waren. Omdat een vriend met Poolse meiden liep, riepen ze racistische leuzen en kreeg hij een trap. Nou er kwamen tig busjes ME toen we klaar met ze waren.

    In ieder geval wens Kinglover sterkte daar, zijn vrienden hier in Nederland zijn al actief bezig hem te steunen, financieel en met een Poolse advocaat. En wat ik ook merk de Nederlandse media is prut waarom staat de foto van DJ Kenneth bij dit artikel??? En waarom heeft Kinglover volgens de kranten verschillende achternamen?? Het verhaal is zelf ook verdraaid, zag ik. Voor de sukkels blijf de media maar geloven.

      /   Reply  / 
  5. T-Time

    Was eens in Berlijn met mijn toenmalige Surinaamse vriend. We liepen hand in hand over een perron van de metro en ik werd nageroepen door Polen die daar ‘gezellig’ stonden te drinken.
    Hoorde van vrienden dat ze Hoer naar me riepen omdat ik als blank meisje met een donkere vriend liep.
    Die Polen zijn niet goed wijs!

    Veel sterkte voor King Lover en zijn mattie daar!

      /   Reply  / 
  6. debby

    Ik wil Lover en de rest daar veel sterkte wensen,,
    en iedereen hier moet niet geloven wat er in de kranten ed staat..
    Ik ken hem ook persoonlijk.
    Ben ook in polen geweest ook met hun wezen stappen,keken ze mij ook vuil aan omda ik bij hun was.
    Is gewoon belachelijk waar die polen mee bezig zijn,laat die jongens met rust.
    Voor de vrienden,,ik steun jullie en denk aan jullie…

      /   Reply  / 
  7. Dennis

    het is niet goed wat die polen hebben gezegd? weet niet wat er precies is gezegd. maar ze waren notabene dronken. dan kun je ok negeren en doorlopen. maar dan er heen lopen en die drie man net zolang erop insteken tot ze alledrie bijna dood bloeden! ik hoop voor deze man dat hij nooit meer vrijkomt.

      /   Reply  / 
  8. Jaap

    In dit soort situaties moet je je eigenlijk te goed voelen om echt in gevecht te gaan met die vieze nazi’s. Nu hebben ze alleen maar meer reden om negers af te zeiken. Niet slim dit. En in een Poolse gevangenis is het niet gezellig. Er is in dit geval maar een verliezer en dat is Humphrey zelf.

      /   Reply  / 
  9. Mark

    Eens met Dennis. Hij liep vast met hele dure kleding en gouden kettingen om indruk te maken op de vrouwen. Dan vraag je om beledigende opmerkingen van mannen, zeker als ze dronken zijn.

    Hij had inderdaad moeten doorlopen maar die gast is blijkbaar zwaar gestoord. Nooit meer vrijlaten die gek.

      /   Reply  / 
  10. deff

    ben al bijna 5jaar in polen met lover daar geweest,iedereen die hem kent,weet hoe ie is,lover is mr peace en deze keer had ie gelijk,die rascisten zijn onopgeleide,werkloze-amphetamine en anabolen snuivende losers,we reageren er nooit op,willen alleen hun leven wat plezieriger maken met tranga muziek,maar iedereen heeft zn limit,die rascisten loeren vaak naar hun maar als me mattie dmx of snoop dogg of dre draait,staan ze wel te jumpen op de dansvloer,dan vinden ze dat massacra,stelletje jaloerse fuckers……omdat we die meiden beter behandelen dan hun zelf,en denken dat de anabole middelen genoeg zijn om te oogsten,polen is tof om te zijn,maar is nog steeds corrupt,lover,je weet dat we er altijd voor je zijn en iedereen die je kent kan dat beamen,lover is mr lover,not dj knifeman

      /   Reply  / 
  11. kees

    wat een viezerik!!!wat een lafbek,om te steken met een mes!!!

      /   Reply  / 
  12. Jaap

    @ Deff: Als je hem als Mister Peace ziet, kun je dan ook verklaren waarom hij een mes op zak had? Zo heel erg peace is dat natuurlijk niet.

      /   Reply  / 
  13. Jansen

    Het begint echt op te vallen. Die negers kunnen zich niet gedragen!

    Ik hoop dat ze hem in de gevangenis flink in elkaar trappen (voor mij part trappen ze hem dood). Éen ding is zeker, hij mag nooit meer vrij komen die …

      /   Reply  / 
  14. Dirk

    Mischien dat racisten het eigenlijk verdienen om te pijn te lijden.

      /   Reply  / 
  15. Mamasita

    King-Lover is zeker weten Mr Peace himself,Hij zal zeer zeker een hele goeie reden hebben gehad om te doen wat hij heeft gedaan het is me neef en k ken hem mijn hele leven dus beter dat je niet zomeer oordeelt als hem niet persoonlijk kent!!!

    Ey G we love u and pray 4 u..

      /   Reply  / 
  16. DJ-Chris

    Deze rapper was voor zover ik weet niet te zien in het filmpje van Sex on the Beach. Hij speelde in de clip “Sexy Lady”

    http://nl.youtube.com/watch?v=ah3wtcU9i_g

    Als hij met een mes heeft lopen steken zonder zichzelf te moeten verdedigen, dan vind ik het wel triest..

      /   Reply  / 
  17. Murat

    Gewoon voor lang opsluiten deze Crimineel.Wat doet hij met en mes op zak in en ander Land??Maar zo zijn deze ander pigmentierte Medemensen.ze denken op grond van hun uiterlijk mag alles en hun kan niets gebeuren.mooi niet.Hij zal de een of andere Leersame Ervaring doen als zwarte in Polse Gevangeniss .Goed zo!!Ken hij Later over Liedje schrijven..is dan teminstens een keer dat hij weet over wat hij het heeft.Gewoon lang,lang opsluiten in Polen.

      /   Reply  / 
  18. debby

    iedereen die lover nie kent,,
    hou op met oordelen.
    Ben met deff en die andere die hem kenne.volledig mee eens..
    dus de rest shut up en kijk naar jezelf…
    Lover sterkte en je weet ik ben er voor je en voor zijn vrienden ook…

      /   Reply  / 
  19. Jean

    >Lover sterkte en je weet ik ben er voor je en voor zijn vrienden ook…<
    Die Debby heeft het er maar druk mee…

      /   Reply  / 
  20. Roeland

    Kijk als je een publiekelijk figuur wilt zijn of geworden bent.. en dat BEN je als je al zo lang optreed, dan moet je niet vreemd staan te kijken als mensen een oordeel over je hebben. De enige source van informatie zijn de MEDIA voor de mensen die deze artiest NIET PERSOONLIJK kennen. Heel logisch dus dat hier onze mening op gebaseerd wordt, wederhoor is helaas niet mogelijk. Ik denk alleen toch dat de media ietwat objectiever zijn dan zn vriendjes die het allemaal maar kunnen begrijpen.

    Even een situatie voor de vriendjes van Mr. Loverlover±

    Ik word grof beledigd door 3 negers bij amsterdam centraal, als ik deze personen neersteek backen jullie mij up. Toch.

    Is exact dezelfde situatie, alleen nu draaien we de kleuren om.

    Messentrekken is zwak, in welke situatie dan ook. Je moet er gewoon nooit een opzak hebben, heb je er wel een dan ben je geneigd hem te gebruiken… en zo zie je maar..je belandt in de bak zonder een grijntje respect van ook maar iemand. Ok, misschien van je matties.. maar mattie of nie, daar heb je nu niet echt veel aan, is het wel. Maar hoe rasistisch is het wel niet in een Poolse gevangenis, waar nog meer van dat soort figuren rondlopen.. daar kom je niet ver met je kartonnen mes en vork!

      /   Reply  / 
  21. Maurice

    Beste mensen,

    Deze persoon is NIET de rapper van T-Spoon.

    Hij was tot 2maal toe echter wel GAST-rapper. Ook bevat het clipje niet de beelden van deze rapper. Ik vind het nogal triest dat meerdere weblogs/media beelden van de rapper ‘shamrock’ tonen alszijnde de dader.

    Deze daad is natuurlijk weerzinwekkend. Mede daarom is het van belang dat je met deg otste zorgvuldigheid verslag doet. Zoals het artikel al luidt, is incorrect, zoals naar beeldmateriaal verwijzen dat niet overeenkomt met de dader is incorrect.

    Kortom. Op deze wijze verslag doen van iets van deze omvang en de onzorgvuldigheid waarmee dat is gebeurd, kan ik alleen maar weer concluderen dat niet alleen julie, maar zoals zoveel media, niet serieus te nemen is.

    Draag aub eens verantwoordelijkheid in hetgeen wat je bericht!

    Maurice

      /   Reply  / 
  22. Shakur

    gooi t maar weer over die boeg ;)

    1 surinamer die de pan uit flipt na stelselmatig bijna dagelijkse racisme in hollland en oversease,en t zijn meteen deie kutnegers.

    Jullie zouden eens moeten weten waarmee we worden geconfronteerd.
    Maar weinig die flippen.

    Kan ook zeggen kuthollanders,die hun arme kinderen en zelf hond neersteken bij familiedramas en daarna zelf laf voor de trein wandelen maar zit niet zo inelkaar snappie ….

    tis ni goed wat de beste man heeft gedaan maar hopelijk zullen Polen in t hele land nu wel 2 x nadenken voor ze weer beledigende opmerkingen maken :)

    Vrede op aarde

      /   Reply  / 
  23. Cyril

    In eerste instantie zaten er een paar onzorgvuldigheden in het artikel. Ondertussen is de foto aangepast en hebben we ook de T-Spoonvideo van Sex on the Beach verwisseld voor die van Sexy Lady, waarin Humphrey wel voorkomt. Verder was King lover dus niet dé rapper van T-Spoon, maar één van meerdere rappers. Tot zover de afdeling aanvullingen en correcties.

      /   Reply  / 
  24. denco

    ik ken kinglover al een tijdje en ik weet dat hij dit niet zomaar heeft gedaan.ik denk als ik in zijn schoenen had gestaan dat ik het ook had gedaan.ik hoop alleen dat alles wel goed met hem zal gaan daar in polen.en voor de mensen die allemaal bullshit willen zeggen over hem F@*K you All.ik blijf hem steunen zolang ik kan.

      /   Reply  / 
  25. denco

    Je bent een sukkel je kent hem niet eens en als jij door mensen word aangevallen zou jij dat ook doen.dus klets niet zo slap

      /   Reply  / 
  26. Killer

    Ey jansen hou je bek kom nu naar eindje dan zal je zien praatjes maker mogool

      /   Reply  / 
  27. Shakur

    Kijk eens an.
    Nu keer ik echt mn rug tegen de Nederlanders.

    valt me op dat alleen typisch nederlandse namen opduiken als t gaatt om kriiek op Kinglover.
    Nederlanders die in de bres springen voor POLEN?!!.

    Dezelfde Nederlanders zijn het die de Polen discrimineren en voor luttele bedragen als moderne slaven laten werken op soms levensgevaarlijke plekken
    .Alsjeblieft!!.Like U give a fuck om die Polen.

    Er wordt me de laaste tijd helaas steeds meer en meer duidelijk van sommige Nederlanders.
    Nogmaals,Militair die gezin doodschiet,,Haarlem,man die gezin doodstteekt, al die familiedramas betreft Nederlandse mensen.
    Dit om n beeje stress op t werk.
    Wat moeten wij surinamers wel niet die vaak worden geweigerd na sollicitaties etc.we keep our head up,en alleen om die reden zeg ik dat wij sterker zijn.

    Vind ook nergens opslaan dat t topic opeens switcht naar zwart/wit maarja :S

    Vrede op aarde :-)
    Got luv 4 all yall

      /   Reply  / 
  28. Mustafa

    Toon je geen respect dan moet het maar afdwingen. Wie weet wat met deze brada zou gebeuren als hij niks had gedaan.

    Hollanders begrijpen dit niet. Hollanders die in Thailand vast zitten zijn half helden hier, en als Nederlanders in Oostenrijk enz zomaar mensen slopen worden ze toegejuicht.

    De reden waarom niemand wat zegt over polen in Nederland omdat de helft van hun ook Rasicten zijn en Turken, Marokanen en Negers haten

      /   Reply  / 
  29. Betty

    Humphrey,ik wens je alle sterkte toe en ook voor je familie,ik hoop dat mensen beter nadenken voor ze zomaar een reactie geven,want je kan niet zomaar over hem oordelen als je hem niet kent……….

    Kenneth als je dit leest………….ik denk aan je…….

      /   Reply  / 
  30. dif_PL

    hey im from poland I am kinglover friend 4 few years… We were partyin a lot many times, this time it was a tragedy… we r doin our best to help him, we already arranged a good lawyer 4 him also we were in a jail where he needs 2 wait about 3 monthis 4 judge verdict… polish reality is not good 4 him , he will be the only black guy in a prison … there is a huge group of rasists in there :( ( We know polish prisons we know how it look like in there … I hope that dutch ambasada will help him to go back to holland to prison not in here, cuz prosecutor wants 25 years 4 him or life sentense … its true – here in poland it is very probably to get it … :( ( we pray 4 him and we help him the best we can … one guy that lover cut, is in coma, in critical condition,he has damaged pancreas so it is irreversible :( ( u people in holland should try to help him and to get him out of here, it is very hard for black people in polish jails, cuz there r not black people in there :( he is a good friend of mine, so I’ll do my best, u should also try to help your brother…

      /   Reply  / 
  31. Jansen

    Ha ha ha ha ha, als ik die reactie van dif_PL zo lees zullen ze hem daar eens goed onder handen nemen. Ik hoop dat hij daar de rest van zijn leven mag verblijven. Hier in Nederland pakken we dit soort zaken veel te slap aan. Niet-westerse allochtonen kunnen hier maar doen en laten wat ze willen, krijgen ze problemen, dan komen ze altijd met dat goedkope excuus dat ze hier zo gediscrimineerd worden. Laten ze hem maar lekker daar houden en hem eens flink onder handen nemen. De Nederlandse regering moet vooral geen moeite doen om hem terug te halen, opgeruimd staat netje.
    Ik heb het idee dat ze hem in Polen wel af gaan leren om zomaar op blanke mensen in te steken.
    Poland prisons are the best!!

    Ik begin steeds meer respect voor Polen te krijgen.

    Respect for Poland!!!!

      /   Reply  / 
  32. Gerard van Dijk

    Ha ha ha ha ha, als ik die reactie van dif_PL zo lees zullen ze hem daar eens goed onder handen nemen. Ik hoop dat hij daar de rest van zijn leven mag verblijven. Hier in Nederland pakken we dit soort zaken veel te slap aan. Niet-westerse allochtonen kunnen hier maar doen en laten wat ze willen, krijgen ze problemen, dan komen ze altijd met dat goedkope excuus dat ze hier zo gediscrimineerd worden. Laten ze hem maar lekker daar houden en hem eens flink onder handen nemen. De Nederlandse regering moet vooral geen moeite doen om hem terug te halen, opgeruimd staat netje.
    Ik heb het idee dat ze hem in Polen wel af gaan leren om zomaar op blanke mensen in te steken.
    Poland prisons are the best!!

    Ik begin steeds meer respect voor Polen te krijgen.

    Respect for Poland!!!!

      /   Reply  / 
  33. Betty

    Jij praat als een kip zonder kop,jansen of van dijk of pietje snot,hoe je ook mag heten…………..je komt iig niet eens met je echte naam erop.
    En wie of wat geeft jou het recht om zo te oordelen.
    Ik hoop dat zijn vrienden veel geld inzamelen en dat hij snel naar Nederland komt en dan kan jij als je wil naar Polen bij de rest van die racistische gekken gaan zitten!!!
    Je kent hem niet eens!!!!!Dus praat niet zo over hem!Vraag eerst eens heel veel info op aan wat er vooraf allemaal gebeurt is voordat je zoiets zegt,als jij als blanke in een land komt waar ze je niet mogen en jij word elke keer vernederd enz en mensen praten achteraf zo over je,hoe voelt dat!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  34. Jansen

    Ach Betty, hoe naïef ben je wel niet. Als je de maatschappij een beetje kent, dan weet je dat de multiculturele samenleving niet werk. Overal waar verschillende rassen en culturen samenzijn geeft dit problemen, dat is altijd en overal al zo geweest. Of je het nu hebt over blank versus zwart of over westers versus Islam, het werkt niet. De verschillen zijn gewoon te groot en daarom ook onoplosbaar. Vandaar dat ik zulke grote problemen heb met het vermengen van verschillende bevolkingsgroepen. We kunnen vrediger naast elkaar leven dan met elkaar. Europa is nu eenmaal het gebied van de blanke en westerse mens, het zou beter zijn als dat zo zou blijven. Andere bevolkingsgroepen hebben hun eigen plek in de wereld. Laat ze daar maar hun eigen maatschappij en cultuur opbouwen i.p.v. de onze te verstieren. En geloof me Betty, de strijd tussen rassen en culturen los je nooit op zolang we bij elkaar leven. Waarom zullen we dan nog doorgaan met die failliete en achterhaalde multiculturele samenleving?

      /   Reply  / 
  35. Alex

    Laat die Polen eens los in de bijlmer , of laat ze eens kennis maken met een stel boze molukkers. Die Polen doen harstikke stoer…denken dat omdat ze blank zijn overal sterk staan. Laat die stel …..maar hier komen. Ik heb liever een maroc als buurman dan een asociale gestoorde pool of andere geflipte oost-europeaan.

      /   Reply  / 
  36. Jansen

    Polen zijn altijd nog een Europees volk dat thuishoort op Europees grondgebied. Polen hebben dezelfde (of in ieder geval, ongeveer dezelfde achtergrond) als ons Nederlanders. Dat kun je bepaald niet zeggen van de gekleurde niet-westerse allochtonen die hier vandaag de dag in Nederland rondlopen. Alle Europese landen hebben vandaag de dag te maken met een Tsunami van niet-westerse allochtonen of krijgen er steeds meer mee te maken zoals de Polen. Wij Europeanen moeten elkaar steunen in de strijd tegen de multiculturele waanzin, samen staan we sterk! Alex, ik weet ook wel wat er gebeurd als je blanken loslaat in de Bijlmer. Molukkers, Marokkanen, Surinamers haten blanken, het wordt tijd dat de blanke bevolking zich dat gaat realiseren. Blanken worden dagelijks gemolesteerd door niet-westers gespuis. Als het een enkele keer omgekeerd gebeurd, wordt het breed uitgemeten in de (s)linkse media en wordt het gelijk bestempeld als racisme. Ik weet zeker; elke keer dat een blanke gemolesteerd wordt door één of andere kleurling, gaat dat gepaard met haat tegen blanken. Maar ja, je geeft het zelf ook al een beetje aan, of niet Alex.

      /   Reply  / 
  37. Betty

    Daar gaan we weer,wat heb jij het hoog op met die oostbloklanden???
    Surinamers en meerdere rassen zijn hier goed ingeburgerd tegenover die oostblok die jatten bij het leven.
    Jij moet eens beter rondkijken,wat je zegt over Surinamers haten blanken……………NOT ik heb genoeg Surinaamse vrienden en ze haten me niet.
    Bij elk volk zitten verkeerde mensen net zo goed als bij Nederlanders,dus waarom worden ze over een kam geschoren???
    Humphrey is een goede jongen,ja ik ken hem,anders zou ik hier ook niet reageren,Kenneth is een heel erg goede vriend van me vanaf dat ik tiener was en hij is net zo als wij,waar gaat het toch over hier?
    Jij begint ineens een topic over multicultureel,hou je bij het onderwerp.
    Ik hoop jongens………..dat jullie Humphrey hier naar ons eigen land terug kunnen krijgen,ik wens de moeder en kids en de rest van de familie erg veel sterkte toe.
    Peace en amen!!!Domme reacties ga ik negeren!

      /   Reply  / 
  38. Jansen

    “Daar gaan we weer,wat heb jij het hoog op met die oostbloklanden???”

    We moeten ons als Europeanen niet tegen elkaar op laten zetten. Het grote probleem waar Europa op dit moment mee te kampen heeft is de vervreemding van de Europese cultuur en al het geweld wat daar mee gepaard gaat. Polen zijn bijna altijd harde werkers en belasten ons land niet met allerlei uitkeringstrekkers zoals dat het geval is bij Surinamers, Turken, Marokkanen, Antillianen enz. Ik weet ook wel dat de (s)linkse media het nu breed uitmeet dat er wel eens problemen zijn met de blanke Polen, dit heeft meer te maken met hun eeuwige liefde voor de gekleurde “medemens”. De (s)linkse media hangt het nu éénmaal graag aan de grote klok als blanken niet lief zijn voor kleurlingen. Dat doen ze ook met onze eigen jeugd die tegenwoordig o zo schandalig “racistisch” is. Ze komen niet op voor onze eigen blanke jeugd die gemolesteerd wordt door de gekleurde “medemens”. Dit stoppen ze maar al te graag in de doofpot. Alleen als het echt niet anders kan komen ze er mee naar buiten, maar zeggen ze er altijd bij dat het komt door de “racistische” Nederlandse jeugd.
    Betty, dat jij het opneemt voor dit gespuis zegt toch al genoeg. Je verraad je eigen volk, of je bent zelf zo’n gekleurde “Nederlander”.

    “Humphrey is een goede jongen”

    Ja hoor, een hele goede jongen! Als een wilde gek gaan insteken op een paar baldadige dronken jongens, die hem zogenaamd hebben gediscrimineerd. Verstaat “onze Humphrey” zo goed Pools? En waarom steekt hij dan het ergst in op iemand die de ruzie probeert te sussen? Deze jongen ligt nu in coma! Pure haat waar een paar baldadige dronken jongens het slachtoffer van zijn geworden.

    “die oostblok die jatten bij het leven”

    “dus waarom worden ze over een kam geschoren???”

    De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet!

    “Jij moet eens beter rondkijken,wat je zegt over Surinamers haten blanken……………NOT ik heb genoeg Surinaamse vrienden en ze haten me niet.”

    Nee, als jij hun …. bent, dan zullen ze dit aan jou niet laten blijken. Ze hebben immers hun pleziertje aan jou.

    “Ik hoop jongens………..dat jullie Humphrey hier naar ons eigen land terug kunnen krijgen”

    Dit is zijn eigen land niet! Laat ze die gewelddadige messentrekker alsjeblieft daar houden en goed hard aanpakken, ik heb alle vertrouwen dat we dat goed aan de Polen kunnen overlaten.

    Dan dit nog; dat het toevallig een vriendje van je is, wil nog niet zeggen dat het een goede jongen is, dat blijkt wel! Ik ken je niet, maar ik vraag me af of je zelf wel deugt als je dit allemaal goedpraat?

      /   Reply  / 
  39. patrick

    hey jansen,als jij de nieuwsberichten klakkeloos overneemt zonder de feiten te weten,hou dan aub je hanenkop dicht….

      /   Reply  / 
  40. Jansen

    Hey Patrick, van welke feiten ben ik dan niet op de hoogte? Ik ben één en al oor!
    Het klopt toch dat die sukkel van een Humphrey als een bezetene om zich heen is gaan steken vanwege een beetje frustratie om zijn zwarte huidskleur? Dat rechtvaardigt echt niet zijn daad! Gewoon hard aanpakken die gozer! Pats pats pats, die Polen geven hem de klats! De Polen weten echt wel wat ze aanmoeten met arrogante LOVERS!
    Minimaal 25 jaar in de bak in Polen, dat zal hem leren. Ik hoop overigens dat hij nooit meer vrij komt, had hij maar in zijn eigen land moeten blijven! Het scheelt alleen maar slachtoffers dat hij nu vast zit. Ja, nu is hij straks zelf slachtoffer, eigen schuld, dikke bult.

      /   Reply  / 
  41. Pat

    Nog even over die afgehakte vingers van de begeleider van T-Spoon. Dat is gewoon gekomen toen de begeleider T-Spoon wilde tegenhouden en met zijn hand tegen het mes kwam…dus niks geen wraak van de Polen. Overigens is het raar dat er zoveel mensen naar het concert van T-Spoon kwamen, het zijn toch allemaal racisten in Polen???

      /   Reply  / 
  42. ttime

    Negeer die domme na-praat van mensen als Jansen. Niet zelf bedachte shit van blanke mede-landers waar ik een diepe plaatsvervangende schaamte voor heb.
    Blijf on topic:
    Niemand behalve de directe omgeving weet de details rond dit verhaal. Lijkt me niet dat Humprey (ik ken hem niet) plotseling om zich heen begint te steken in de land waar hij een fan-base had.
    Laat die ‘Jansens’ maar praten. Ooit worden ze nog wel eens volwassen. (hoop ik)…

      /   Reply  / 
  43. Betty

    Ik word hier al voor van alles uitgemaakt,terwijl de persoon niet eens weet wat voor iemand ik ben en wat voor bloed er door mijn aderen stroomt………ieder mag voor zijn mening opkomen en dat doe IK dus ook en ik maak jou niet uit voor van alles en nog wat JANSEN,dus laat mij ook mijn mening geven en behandel elk mens zoals je zelf ook behandeld zou willen worden!!!!

      /   Reply  / 
  44. Jansen

    Betty, ik behandel ook elk mens zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Ik ben zelf blank en vind dat ik thuishoor in een blanke gemeenschap, dat doe ik, ik woon immers in Nederland en dat is altijd een blanke gemeenschap geweest. Zo behandel ik dus ook de zwarte, Aziatische, Islamitische mensen, die horen ook thuis in hun eigen deel van de wereld. Ik zou het ook niet in mijn hoofd halen om in een niet-blank land te gaan wonen, ik zou het al helemaal niet in mijn hoofd halen om daar ook nog eens als een wilde gek om me heen te gaan steken. Als ik dit zou doen, dan hebben ze het volste recht om mij te verketteren en te vervolgen, zo denk ik erover. Ik meet dus helemaal niet met twee maten. Wat mij betreft mogen ze ook de blanke gemeenschap in Zuid-Afrika terughalen naar Europa.

    Ik voel mij niet prettig in een multiculturele samenleving, ik denk dat heel veel mensen dat hebben. Buiten dat zien we ook steeds weer dat dit misgaat en het met veel haat en geweld gepaard gaat. Ik ben er van overtuigd dat de multiculturele samenleving niet werkt. Ik vind het mixen van verschillende rassen/culturen dan ook niet gewenst. Ik denk ook dat de Polen net als veel Nederlanders het liefst gewoon in een blanke gemeenschap willen leven. Het feit dat er veel volk op zo’n optreden afkomt wil niet zeggen dat het daarom ook gelijk multiculti freaks zijn, een mens komt er nou éénmaal op af als er iets te doen is, ook Polen willen uitgaan.

    Ttime, jouw multiculti fetisjisme is ook niet zelf bedachte shit, het is bedacht door zichzelf drogerende hippies uit de jaren zestig die elk gevoel van realiteit kwijt waren. Hierdoor zitten we nu met de gebakken peren!
    Ttime, voor jouw soort blanke medelanders heb ik een diepe plaatsvervangende schaamte. Mensen die voor hun eigen multiculti fetisjisme bereid zijn hun eigen volk te naaien. Multiculti is waanzin, dat blijkt toch telkens weer! En volwassen worden? Nou dat ben ik allang, vandaar dat ik niet die naïeve multiculti instelling heb. Ik vind mezelf eerder een realist, dan een racist!

      /   Reply  / 
  45. Alex

    Tuurlijk ….alle Molukkers haten blanken, daarom hebben ze zeker ook een molukker als hoofd/president aangesteld bij de Hells Angels en rijden er verscheidene chapters rond met zowel autochtonen als molukkers. Ik ben zelf blank, iets waar ik trots op moet zijn? Wat heb ik gedaan om een blanke huidskleur te verdienen? Helemaal niets…geen ene reet, je word nu eenmaal met een kleurtje geboren. T gaat om je instelling en waar je voor staat en niet om hoe je er uit ziet!

      /   Reply  / 
  46. Jansen

    Hells Angels, je noemt me nogal een lekker clubje op. Misdaad, uitbuiting, en overal tegen aan trappen. Het is even dat je het weet; ik neem het zeker niet op voor Nederlandse criminelen. Mensen die op kosten van de normale werkende Nederlander leven, moeten ze ook nooit meer vrij laten.

    Bah, wat zijn er toch veel landverraderlijke linkserds!

    Op de manier zoals het nu gaat zijn we ons eigen bestaan aan het ondermijnen.

    Alex, vind jij het dan prettig dat ons Nederland steeds minder Nederland wordt?

    Ik kots en walg steeds meer van onze multicriminele samenleving!

    Eneh, Holleeder mag wat mij betreft ook wel sterven. Die vieze vuile gladjanus heeft ons al veel te veel gekost! Wat helemaal schandalig is, is dat hij ook nog bevriend is met dat maffiamaatje Moskowitz, die zoon van Abraham! Geen wonder dat ze altijd al zoveel gedonder hebben gehad.

      /   Reply  / 
  47. Alex

    Wat heb jij een moeilijk bestaan dan, als jij alles afkeurt wat niet van orgine arisch is dan moet je ook alle produkten die niet door arische mensen zijn gemaakt afkeuren.

    Ik neem aan dat je dan ook geen bananen eet, je eet al zoiezo geen chinees neem ik aan, waar denk je dat al die specerijen oorspronkelijk vandaan komen? uit Ameland?. Je draagt geen levi’s spijkerbroeken. Ach …jij zal een mooi leven hebben heh als alle niet-arische mensen uit t beeld verdwijnen. Iets wat die ex gekoloniseerde (en uitgebuitte) volkeren dat eeuwen geleden niet vrij-uit konden zeggen.

    Een piano zonder zwarte toetsen…dat klinkt toch ook voor geen meter?

      /   Reply  / 
  48. Shakur

    Stemming:Stuur paranoide en geestelijk niet in orde Janssen van dit blog of het land uit aangezien hij zich niet in de veranderingen kan vinden van deze wereld/dit land.
    We hebben n halfbloed meid die nu met Amsterdams accent de hitlijsten veroveren en Nederlandse mensen die jaja,net als allochtonen ook misdadig kunnen zijn…
    Janssen: shit happens,ik zou zeggen als t je hier niet bevalt rot maar lekker op pessimist! :D
    Ik geef je n leuke link: ulrarechts.de

    misschien dat je je daar meer thuisvoelt maar laat ons nog realistisch en optimistisch over multi-cultisamenleving gwn lekker met rust :-)

    Afz. Een (heel!)trots op Nederland geboren Surinamer die t heel erg naar me zin heeft

    Mensen,stem dus voor uitzetting van Janssen in n kubus onder de grond waar we hem dagelijks zullen voorzien van voedsel van de voedselbank en hij geen contact heeft met deze steeds ‘erger’wordende samenleving :D

    door

    STEM:1

    te noteren!

      /   Reply  / 
  49. Mediageil

    STEM 2 !

    :-D

      /   Reply  / 
  50. Ikke ook

    STEM 3

      /   Reply  / 
  51. Echtwel

    Stem 3, ik stem Jansen de hoek in, met ezelsoren op zijn kop.

      /   Reply  / 
  52. Latoya

    Heeeeej Denco je zit op het verkeerde forum eikel je kent kinglover niet eens dus ik zeg je alleen maar 1 ding silence~!!!
    kinglover the one !!!en voor alle haters……ben je op dit forum verkeerd we steunen hem …en als je niets te doen heb ga jezelf vervelen man!!!

      /   Reply  / 
  53. Peter

    Ik hoop dat ze King Lover daar in Polen inmiddels al een lesje hebben geleerd. Flink wat klappen en vernederingen zullen hem leren. Ik denk dat dit zo ondertussen wel gebeurd is, ik hoop het in ieder geval.

    Ze mogen hem daar levenslang houden!

      /   Reply  / 
  54. tymen

    hey lover k ken je al jaren..weet dat je zo niet bent…zaak is begonnen!!!!wens je alle sterkte,,,ook voor de fam…..be strong…!!

      /   Reply  / 
  55. tymen

    k zou je 1 ding zegge..er is nog nix gebeur daar in polen met hem..dus jammer he voor je…loser ben je als je zoiets denkt..k zal jou wel tussen n paar buitenlanders willen zien…lijkt me lachen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>