Melbourne Shuffle: omdat je het waard bent

Ik denk dat iedereen het er wel over eens is dat het gejump net zo snel van de speelplaats uit het straatbeeld aan het verdwijnen is als dat het opkwam afgelopen jaar.
Nu heeft het Tecktonik-dansje van ons al de nodige aandacht gekregen, net als veel andere vreemde manieren van voortbewegen. maar de Melbourne Shuffle nog niet. De kans is zeer aanwezig dat jullie deze dans al kennen of zelfs beheersen, want nieuw is het niet. Ik zag het Duitsertjes al jaren terug op Mayday doen. Maar voor de volledigheid toch maar even dit stukje. Omdat jullie dat verdienen. Wil je meer weten, check deze link. Hieronder wat filmpies:De basisbeginselen:
Shufflers in Melbourne

Nog een filmpje met een zich erg serieus nemende en daardoor zeer komische shuffler:

Shuffle je shuf ehh suf.

Lees ook:Na jumpen en techtonik nu tijd voor The Shuffle
Lees ook:Filmpjes: shuffle, jump & techtonik en afleidende achtergrond
Lees ook:Filmpje: Raven op Mayday 1994
Lees ook:Video: Lene Alexandra – Hot boy hot girl
Lees ook:Filmpjes: Mayday 2008 – Members of Mayday, Armin van Buuren, DJ Murphy

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Melbourne Shuffle: omdat je het waard bent

  1. Melbourne Shuffle is en zal zijn!!!

    Ik shuffle al lang voordat die kleuters gingen sjumpe. Dat tecktonik zal ook niet zo lang blijven bestaan. basic shufflen kan je oneindig variëren, dus het zal altijd wel in een bepaalde vorm blijven bestaan!!!

      /   Reply  / 
  2. Karel

    Jump is gewoon de beste..ik vin die diskusie zoiezo nie intresant, want je ken da toch allemaal nie vergelijken. dit is gewoon homo net als techmongolik of zoiets!!

    zukkels

      /   Reply  / 
  3. Ithvan

    shufflen is veel moeilijker dan jumpen(behalve als je het laatste deftig doet), en daarom denk ik dat het nooit echt commerciëel zal worden.
    En in het laatste filmpje, dat liedje is volges mij hardstyle, en geen shuffle-muziek(of hoe het ook noemt), maar hell, dàt maakt niks uit.

      /   Reply  / 
  4. Baukje

    haha, deftig jumpen!! Die is goed. Nee, shufflen vind ik zelf verreweg de meest sierlijke dans die ook op allerlei dansmuziek gedanst kan worden. Van Schranz en hardstyle tot electro en ordinaire house.

      /   Reply  / 
  5. krotter

    Kdenk dat tecktonik het wel zal worden. Hier in België is het in de hoofdstad al bij tal van jongeren zeer populair, ze komen wekelijks samen aan ons justitiepaleis om daar samen te dansen op elektro muziek.
    Kdenk dat tecktonik snel gans belgië zal veroveren.

    Jumpen heeft volgens mij een zeer gemakkelijke basis en is daarom bij iedereen zo populair geworden.

    Wil je meer weten over tecktonik of over de melbourne shuffle, dan kan je terecht op mijn website. http://www.dancing-youth.be, je moet maar eens laten weten wat je van de site vind.
    Groetjes

      /   Reply  / 
  6. brekke

    ik shuffle al lang en ik hem me al dood gezocht naar sites waar shuffle meetups op staan voor antwerpen als iemand ne site heeft waar dak die op kan vinne stuurrrt dan aub iet naar [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>