Drugsrazzia op Ibiza: Amnesia gesloten

Een walhalla van dance en drugs, zo staat Ibiza bekend in de zomer.
Dat vinden de Spaanse autoriteiten allesbehalve leuk, maar wat doe je eraan? Al die ravetoeristen brengen bakken met geld in het laatje en houden de economie draaiende. Voor de buitenwereld wordt er desondanks eens in de zoveel tijd een politieactie gehouden. Afgelopen week ook. Drie beroemde clubs moesten de deuren sluiten.
Amnesia en Bora Bora moeten een maand de deuren sluiten, DC10 moet twee maanden dicht vanwege overtreding van de drugswetten. Ook kregen ze allemaal een boete.

Dat is een grote klap voor de drie clubs, omdat ze volledig afhankelijk zijn van het zomerseizoen. En zoals we weten duurt dat maar een maand of twee… Dat wordt dus op een houtje bijten voor de eigenaren.

Lees ook:Komt Club 11 weer terug!?
Lees ook:Emporium betaalt max. 135.000 euro boete bij geluidsoverlast
Lees ook:9 A’damse clubs stellen verplicht pasje in
Lees ook:ETA doet boem op Ibiza
Lees ook:11 en Paradiso in de Top 100 DJMagazine Clubs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Drugsrazzia op Ibiza: Amnesia gesloten

  1. dick

    net terug van Ibiza. alle clubs zijn weer open. dc10 is bizar. 95% onder invloed van pillen, 50% zwaar onder invloed. en met zwaar bedoel ik zwaar! wist niet wat ik zag, afgelopen maandagmiddag. en ik ben wel wat gewend… Bora Bora is oke en dat Amnesia gesloten is geweest is onbegrijpelijk. drugs vind je overal. maar dc10… zelfs ik had me vraagtekens bij de club. Nou ja, club. een hal met parkeerplaats aan het begin van de start en landingsbaan van het vliegveld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>