Top 500: Peran: We want to be free

Alles goed en wel, maar we gaan hier natuurlijk niet Tom Jones' Sex Bomb, numero 475 op de lijst, bespreken. Wat die oude grijsaard op deze dancelijst doet, mag Joost weten. Dan maar door naar Peran.
Qua plaatje is We want to be free niet eens bijzonder slecht, maar de clip van de Amsterdammer is van een niveau waar je tenen hevig van krommen. Wat een slecht bedacht verhaaltje. Man (Peran) gaat naar woestijn, smeert zand op zijn auto en ineens zijn daar drie siliconenpoppen die zijn auto gaan wassen. Pfff. Let vooral op dat schaapachtige lachje van meneer Peran zelf. Hij wéét gewoon dat dit het voorlopige dieptepunt van zijn carrière is.
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Rank 1 – Awakening
Lees ook:Top 500: Robert Owens-I’ll Be Your Friend
Lees ook:Top 500: Filterheadz – Yimanya
Lees ook:Top 500: Spankox – To the club
Lees ook:Armin van Buuren vereeuwigd als wassen beeld in Madame Tussauds

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Top 500: Peran: We want to be free

 1. Dennis

  Niks mis met die clip toch lijkt me zo :D

    /   Reply  / 
 2. peran

  met peran zelf hier ,
  ik werd geattendeerd op deze link ,
  ik wil er toch wel even bij vermelden dat ik altijd lach , en soms als een schaap dan wel , maar vaak als een giraf of een zebra ?? waar haal je het vandaan ?
  de clip en het hele project is bedacht door de platenmaatschappij ,
  ik had ook gewoon thuis kunnen blijven zitten niksen .
  de clip is uiteindelijk een van de meest gedraaide clips geweest van die periode , ook in buitenland , rusland , amerika , etc. en stond bij ministry of sound genoemd als top 3 meest sexy clip .
  van de inkomsten van deze plaat heb ik nog jarenlang van geleefd, een huis gekocht en op het strand gezeten . je bent gewoon een sjagrijnige zeikneus die niet weet waar je over lult . je mocht willen dat jij zoveel geld met 1 plaat kon verdienen als ik.
  ik doe dit alleen wel voor de lol , dat is hopelijk te zien . ik geef toe ik had liever een ander project gedaan , maar dit was gewoon waar ze bij mij mee aankwamen en ik heb ja gezegd. toen ik in spanje aankwam was ik zelf ook verrast wat ik zag , maar achteraf hadden we allemaal veel lol gehad. en ik ben erg erg goed betaald met deze plaat dus ik mag wel lachen , ik draai nog steeds over de hele wereld , dus wat je lult met carriere einde , je hebt geen idee waar je over praat . schrijf de platenmaatschappij maar dat je de clip niks vindt , ik denk dat je uitgelachen wordt. droom lekker verder en de groeten !

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>