Dorpsbewoners willen geen nachtmerries meer

Het is natuurlijk wel vragen om problemen als je je feest A Nightmare Outdoor noemt.
En ja hoor, het regent bezwaren bij de gemeente Mijnsheerenland. Er moet volgens de dorpsbewoners acuut een eind komen aan de plannen voor  de 2007-editie. Vorig jaar trilden ze namelijk uit hun bed door de nachtelijke merrie. Toch is er weinig kans dat de boel werkelijk wordt afgelast, want de meerderheid in de gemeenteraad steunt het evenement. Leve de PvdA, Gemeentebelangen Binnenmaas en de VVD!
Het is alweer de tweede mazzel voor A Nightmare, want afgelopen jaar zwijnden ze nog toen Frans Bauer een poliep op zijn stembanden opliep. De grote zaal van Ahoy kwam vrij en mocht dus worden gebruikt voor het hardcorefeestje.

De eerste steunbetuigingen voor A Nightmare zijn trouwens ook al binnen op de AD-site:
"Wat mij betreft: Feesten maar! Dat gezeur van een stel neuroten die het feest wilen verbieden moeten we gewoon negeren. Er zijn altijd mensen die wat te klagen moeten hebben en anderen niets gunnen. Jongeren kunnen tegenwoordig nergens meer terecht om hun hobby's uit te oefenen of om gewoon eens lekker uit je dak te gaan."  En zo is het maar net.

Lees ook:
- Exit Frans Bauer, enter de hardcore
- Trance Energy houdt Utrecht wakker

Lees ook:Exit Frans bauer, enter de hardcore
Lees ook:Ferry Corsten verkoopt het best in de VS
Lees ook:A Nightmare Outdoor 2007: de filmpjes
Lees ook:Sebastien Tellier buigt voor publieke opinie over Divine
Lees ook:Partyraiser doet het met zichzelf in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>