Jeff Mills gaat in de pekskes

Modekoning Sjefke van de MeuleTechno-koning Jeff Mills gaat in de mode. Het gebeurt wel vaker dat een muzikant of dj zijn naam verbindt aan een kledingmerk. Maar Mills doet het anders. Mills en zijn technomaatje Yoko Uozumi hebben namelijk een luxe boutique geopend in Chicago genaamd de Gamma Player Shop.

Je kan hier terecht voor haute couture tot een dagelijks pekske van merken als  Gilles Rosier (Parijs), Firma (Berlijn) en Bils (Turkije).Elk seizoen wordt de collectie aangepast aan de trends uit die delen van de wereld. Het thema van dit seizoen is The Universe By Night, waar de kleertjes de contrastrerende kwaliteiten van licht en donker moeten benadrukken.
Ahum.

Ik weet ook allemaal niet wat het betekenen mag, maar het klinkt best interessant, niet? Overigens klinkt dat thema niet voor niks als een albumtitel. Een compilatie album met dezelfde naam wordt uitsluitend in die winkel verkocht. Daarop staat nog niet eerder in de VS uitgebracht materaal van Mills. De Gamma Player Shop gaat donderdag 15 maart open.

Lees ook:Filmpje: Henri Rollins maakt gehakt van dj’s
Lees ook:Top 500: Benassi Bros Feat. Dhany – Hit my heart
Lees ook:Tiesto en Jeff Mills schreeuwen om vernieuwing
Lees ook:Tranceweek: Progressive trance
Lees ook:Dance Valley 2007: Eén groot circus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>