Sneakerz blijft zich inzetten voor jong talent

Het Sneakerz concept blijft maar groeien. De combinatie van een line up met jong talent en gevestigde namen plus een lage toegangsprijs was al een schot in de roos, nu is daar ‘Sneakerz Muzik'.
Sneakers Muzik bestaat uit een platenlabel en gelijknamige clubavonden door het hele land. Beiden gaan zich volledig richten op de nieuwe generatie dance-talent in Nederland. Dat Sneakerz een aardig opstapje kan zijn, heeft Fedde le Grand al bewezen. 

Onder de vleugels van mensen als Erick E kon hij uitgroeien tot een grootheid in het clubcircuit. 
Door middel van het label wordt de Fedde le Grands van de toekomst de mogelijkheid geboden tracks uit te brengen. Het label is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen 1Management en Spinnin, de grootse independent platenmaatschappij van Nederland.
Producties of remixen van artiesten als Youri Donatz, Skitzofrenix, Groovenatics, Madskillz en Funkerman worden dit jaar uitgebracht. De eerste track die uitkomt is ‘That Chicago Song!' van Youri Donatz.

De Sneakerz Muzik  clubavonden zullen er uit gaan zien zoals we gewend zijn, in clubs als De Rechter in Eindhoven. Daarnaast wordt er gekeken naar alternatieve locaties door het hele land, zoals Patronaat in Haarlem en 013 in Tilburg. Ook strandfeesten ontbreken niet.

Hieronder een Sneakerz-promofilmpje

Lees ook:Eindelijk goede weerberichten: Sneakerz in de zon
Lees ook:Best strandfeestje van Sneakerz
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Flamingo Recordings” stage.
Lees ook:Video: Funkerman – Speed Up
Lees ook:Hit or Shit: Funkerman ft. I-Fan – Remember

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>