Dracul: bloed drinken terwijl je danst

Bram Stokers’ boek Dracula had al meerdere verfilmingen tot gevolg, maar blijft nog steeds tot de verbeelding spreken. Nu komt er de theatershow Dracul, die vol zit met theater en vooral ook: veel electronische muziek.

Twee schepen die ergens aan een industriële werf in Amsterdam komen te liggen, vormen het decor voor het spektakel. Nog niet alles wordt verraden, maar zeker is in ieder geval dat er in verschillende zalen onder meer clubhouse, balkan beats en electro te horen zullen zijn. Een grote groep acteurs gaat "op een interactieve manier van acteren het publiek een onsterfelijke ervaring bezorgen." De organisator heeft al een paar mega-projecten op zijn naam staan, dus dat belooft wat.

Alwien Tulner, die deel uitmaakt van de organisatie zegt in NL20 over de voorstelling: "Ik vind het spannend om theatrale elementen toe te voegen aan een dance event om zodoende het publiek onderdeel te maken van het concept en het spektakel. Met zo’n 40 acteurs zullen wij door middel van grote en kleine acts de avond tot een belevenis maken. Ikzelf breng creatieve gedachten en mijn passie voor theater in."

Lees ook:Fedde le Grand op de Love Parade
Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:Nieuwe datum Trance Energy al bekend!
Lees ook:Danceblog deelt uit: 2 weekendtickets voor TodaysArt
Lees ook:Foto’s: Swedish House Mafia @ Ziggodome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>