Grote vreugde van een kleine disco

We zijn doodgegooid met persberichten de afgelopen weken: discotheek Happydayzz in Culemborg heeft Tiësto kunnen strikken voor een optreden.

En zoals dat vaak gaat met zeuren: als je het maar lang genoeg doet, heeft het effect. Dus bij deze een wervelende aankondiging: Tiësto komt naar Culemborg! Vandaag!

De website meldt: "Eindelijk is het officiële bericht daar. Velen hebben de geruchten al gehoord. Happy Dayzz Venue zou bezig zijn de beste DJ ter wereld naar Nederland te halen. Vandaag kunnen ze met trots vertellen dat de geruchten dan ook waar zijn."

Het is voor de dj het eerste optreden sinds zijn opname in het ziekenhuis. In RTL-Boulevard zei hij dat hij heeft geleerd van zijn virusontsteking. Hij heeft zich voorgenomen meer rust te nemen.

Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen: Tiësto treedt ook nog volgende week op in Paradiso tijdens het Amsterdam Dance Event.

Lees ook: Tiësto in Paradiso, Reebok lanceert Tiësto-schoenen

Lees ook:Crookers komt weer naar Nederland
Lees ook:Jongen oog uitgestoken in discotheek
Lees ook:Oude glorie: Armand van Helden – You Don’t Know Me
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “In search of Sunrise stage”
Lees ook:Sensation-meisje slikte pilletje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>