Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level

Met kerst kunnen we natuurlijk "gezellig" bij familie zitten en ons helemaal volproppen met allerlei lekkere hapjes, maar we kunnen natuurlijk ook helemaal uit onze plaat! Nou zijn er met tweede kerstdag een hoop vette feestjes, maar een van de hoogtepunten komt uit Rotterdam. In de Rotterdamse Maassilo gaat daar namelijk weer een nieuwe editie van Beatloverz plaatsvinden. En die editie gaat wel een hele speciale worden.

De vorige editie van Beatloverz was een groots grandioos feest. Met een mega dikke line-up, leuke mensen en natuurlijk een grandiose locatie werd het een geweldig feest. 26 december gaat dit feest hopelijk overtreffen!

De organisatie heeft namelijk niet de minste dj's weten te contracteren. Met natuurlijk weer grote namen zoals Don Diablo, Erick E, Benny Rodrigues, Jean en Gregor Salto knallen ze al de pan uit. Maar dat is nog niet alles. Beatloverz haalt de "vetste" Amerikaanse dj naar Nederland: Ron Carrol! Sounds Like A Christmas Carrol!

Daarnaast gaat Beatloverz gebruik maken van Factory 010 voor het nodige minimal en technovermaak. De vorige edities hebben bewezen dat dit feest een absolute aanrader is. Niet alleen geweldige muziek, maar ook een hoop visueel vermaak zorgen ervoor dat dit een van de beste feesten van Rotterdam is.

Ik heb nog een aantal filmpjes van de vorige editie voor je klaar staan:

Editie van 27 september:

En de "Grand Opening"

Lees ook:Beatloverz, goed feest, mindere locatie…
Lees ook:Feestweek: Beatloverz
Lees ook:Beatloverz het grote interview!
Lees ook:Beatloverz komt er weer aan
Lees ook:Partyverslag: Beatloverz; Over the top edition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>