Video: Patrick Jumpen – The Secret

Dit is de èchte Jumpstyle. Aldus de 'mc' op deze nieuwe plaat van Patrick Jumpen. 

Mijn gedachten gaan uit naar  Demolition op ADE. Als Patrick en de zijnen het in hun kopjes hadden gehaald om deze plaat aan de jury aldaar voor te leggen, dan was die natuurlijk ontzettend afgeschoten. Als ze het al waard vonden om er op te reageren. Het is gewoon bagger, maar je kan dr wel fijn op zjumpen. Joechei!!!

Lees ook:Nette katholieke jumper zoekt een kamer
Lees ook:Patrick Jumpen zoekt figuranten voor video
Lees ook:Top 500: Chicane – Offshore
Lees ook:Video: Armin van Buuren – The Sound Of Goodbye
Lees ook:Pimp je after met de SpeaQualiser!

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Video: Patrick Jumpen – The Secret

  1. danielle

    Wie heeft dat Jumpen toch bedacht! laat ook maar, eigelijk ben ik daar niet in geinterresseerd. Zal wel een of andere idioot zijn geweest die niet kon dansen maar zijn hyperactieve buien toch wilde uiten. Jumpen sucks! (sorry Jumperdz, alleen mijn mening ^^)

      /   Reply  / 
  2. simon

    Ik kan er toch niet helemaal bij dat je als vrouw aan zo’n wanproduct zou willen meewerken: De scanner, het “approved”, het aflikken van de vingers….

      /   Reply  / 
  3. Guido

    Wat een amateuristische clip. Flikker die camera heen en weer in een of andere disco met een gozer die staat te jumpen en klaar. Dit kan ik nog maken.
    Goede verhaallijn ook [/sarcasme]

      /   Reply  / 
  4. Wwz

    Het nummer doet me ergens een beetje denken aan van die hele foute Belgische dance van circa 1998 – 2000. Muziek die ik toen heel erg leuk vond, maar waar ik nu vooral erg hard om moet lachen.

      /   Reply  / 
  5. Jet

    Ben ik de enige die het op een klompendans vindt lijken? Vooral als ze zo gezellig samen humpen. Het enige dat ontbreekt zijn… de klompen.

      /   Reply  / 
  6. Wwz

    Het is sowieso vrij ‘boerse’ muziek.

      /   Reply  / 
  7. Erik

    Het is nog steeds bagger, maar er zit wel progressie in :P

      /   Reply  / 
  8. Jaap

    Dat geblondeerde koppie, dat verschrikkelijk lelijke shirtje (of komt het door dat gratenpakhuis dat eronder zit), hebben we hier te maken met de nieuwe Scooter??

      /   Reply  / 
  9. Stebo

    haha waddun gaylord die patrick jumpen haha

      /   Reply  / 
  10. dusky

    Zeker weten nieuwe scooter. Wat een ongelofelijke tievus troep zeg. Kan echt niet begrijpen wie daar naar wil luisteren. Echt van die goedkoop/amateur gemaakte jump muziek met reason ofzo. Te slecht!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>