Partyverslag: Crunc4Life

Afgelopen zaterdag stond weer dikgedrukt in mijn agenda. In de Westerunie vond het spetterende Crunc4Life plaats. Het verjaardagsfeestje van Crunc stond in het teken van een bomvolle line-up met veel ‘Crunc’ dj’s en live artiesten. Het werd dus eens tijd om naar de Westerunie/liefde af te reizen om het vierde verjaardagsfeestje mee te maken…

Rond een uurtje of half twaalf kwam ik in de meest bruisende stad van Nederland aan, en hoewel er nog een sprintje naar de bus werd getrokken, kon niet verhuld worden dat de bus strak langs ons heen reed. Wachten ver onder het nul punt is niet aan mij besteed, dus snel pakten we een taxi richting de Westerunie.

En daar stonden we dan, midden op het Westergasterrein, vlak voor de deur van de Flexbar. Na wat zoekwerk vonden we de ingang van de Westerunie. Eenmaal binnen was het nog even zoeken naar de garderobe, maar wanneer alles in het kluisje zit gepropt kan het feest beginnen.

De Westerunie en Westerliefde werken met muntjes van 2,30. Met een zak vol muntjes liepen we dan ook de hoofdzaal in. Let’s party! De dj’s stonden al heerlijk in te draaien, en in het begin van de avond was het drukker achter de dj-booth dan ervoor.

Gelukkig kwam daar al snel verandering in en druppelden de feestgangers binnen. Naast de hoofdzaal, die binnen no-time was afgeladen, was de andere zaal ook snel gevuld. De sfeer op het feest was ongelofelijk goed. Ik heb een tijdje terug er nog over geschreven dat ik me aan de sfeer op housefeestjes stoor, hier was het tegenovergestelde aan de hand. Wat een sfeer! Iedereen liep met een grote smile op zijn gezicht en ging helemaal op in de muziek.

Hoe verder de avond vorderde, hoe opzwepender er werd gedraait. Ook de live-acts en mc’s waren een sterke aanvulling op het programma. De avond werd een lang geluksmoment voor ondergetekende, het was dan ook enorm balen dat om 4.00 mijn alarm afging. Tijd om de laatste bus te halen…

Conclusie

Ik hoop dat er naast een hoop feestgangers ook een hoop organisatoren tussen het publiek hebben gezeten, een beter voorbeeld voor een goede party kan je namelijk ook niet bedenken. Geen rijen bij de bars, kluisjes, vriendelijk personeel, top sfeer, goede muziek, lekker geluid en een leuke aankleding zorgden ervoor dat Crunc4Life de boeken in gaat.

Lees ook:Crunc viert zijn verjaardag! (WINNEN)
Lees ook:Partyverslag: Pure Passion
Lees ook:Partyverslag: Odeon’s Countdown
Lees ook:Nóg een snackje: Crunc4Life
Lees ook:Ex Porn Star! Moeilijk Hip, moeilijk vet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>