Favorietenweek: Latinhouse

Latinhouse is zondermeer een van mijn favoriete dance-muziekstijlen. Helaas zijn er heel veel "mindere" dj's in het aanbod van latin dj's. Gelukkig lopen er ook een hoop goede dj's tussen die van elk feest een top party kunnen maken. Twee gasten die zeker onder deze catagorie vallen zijn Sunnery James en Ryan Marciano. Verruit mijn grootste helden op het gebied van latinhouse.

Sunnery James en Ryan Marciano zijn verruit een van de meest energieke dj koppels die er in de dance wereld rond lopen. Daarnaast zijn ze ook een van de meest geboekde dj´s. Met meer dan 6 gigs in een weekend behoren ze tot de absolute top in het latinhouse circuit.

Ik zag ze voor het eerst op de eerste editie van Beatloverz. Ze waren destijds alweer een dik jaar goed bezig met het draaien op de drukst bezochte feesten. Toen ik de heerlijke diepe en funky house sound van ze hoorde was ik meteen verkocht. Daarbij zijn de jongens samen een geweldige match die enorm veel energie naar de zaal uit stralen.

Tot voorkort waren de jongens voornamelijk bezig met het draaien van plaatjes door het hele land. Godzijdank zijn ze nu ook overgestapt op het produceren van muziek. Dat levert onderhand al dit heerlijke nummer op.

Een voorbeeldje van hoe energiek deze gasten bezig zijn:

Ik zeg het niet vaak, maar deze gasten zijn meer dan geniaal. Het gebeurd maar heel weinig dat een B2B zo goed uitpakt, dat het 1+1=3 is, maar deze jongens zijn een grootse uitzondering op de regel. Als elke house dj zoveel energie uitstraalde, zoveel soufulhouse maakte (dus geen gebliep) en zo'n goede platenkeus had, dan stond er nooit een voetje stil op een housefeest.

 

Lees ook:Line-up Dirty Dutch pakt goed uit!
Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:The Martinez Brothers Live!
Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:Las Vegas overspoeld door Nederlandse dj’s

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Favorietenweek: Latinhouse

  1. Hans

    So Overrated…

      /   Reply  / 
  2. nep

    made men`s …laten ze uggs kopen ofzo….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>