Absolute Music toe ze reskjoew

De voorbije maanden is de kritiek niet zuinig geweest over de Rotterdamse partyscene. Coryfeeën vielen over elkaar heen om hun gal te spuwen. Bar en boos was het. De commercie ging het winnen van de creativiteit, werd er geroepen. Maar er is hoop.
Want volgens het Rotterdamse principe 'niet lullen maar poetsen' wordt er ook wat gedáán om de veeleisende clubber te behagen. Zo begint de kersverse organisatie Absolute Music op 2 februari met de eerste van een serie feesten.

Op partyscene.nl heeft Nicole Hofman, één van de mensen achter Absolute Music, wel een idee wat er aan schort in Rotterdam. "Zelf denk ik dat er te weinig diversiteit is aan feesten. Ik hoop dat we met Absolute Music de Rotterdamse bevolking weer van de bank kunnen krijgen.” Kijk, daar kunnen we wat mee. Nou je hoort het, van die lethargische bips af en spoed je naar de Maassilo. Al is het maar alleen om de dj kunsten van Boy George te beoordelen. Voor de complete line-up klik je hier.

Lees ook:

Langenbach: Rotterdams clubleven ligt op zijn gat
'Rotterdamse clubscene is dood'
Rotterdam aast op Britse clubbers

Lees ook:Koop een boom met Absolute Music
Lees ook:Kamervragen over witwas-artikel Metro
Lees ook:Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level
Lees ook:‘Rotterdamse clubscene is dood’
Lees ook:Maassilo twee weken dicht na schietincident

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>