De downloadtip: Francois K

Deze week een hele korte downloadtip, maar wel een hoge kwaliteit. De downloadtip van deze week komt namelijk komt helemaal uit Amerika. Het land dat enorm veel problemen heeft én ook nog een aanstaande verkiezing heeft, wordt gekenmerkt door een enorm goed uitgaansleven. En daar is mini/tech held Francois K ook deel van. Deze keer kan je een setje van hem beluisteren dat zelfs politieke invloeden bevat.

Francois K staat donderdag 23 oktober zijn 8e keer in Nederland in de Sugar Factory. Toch zal bij zijn naam niet meteen een belletje gaan rinkelen. Maar wanneer je eenmaal een live setje van hem hebt beluistert gaat er een wereld voor je open. Zijn setjes zijn lekker diep en hebben een perfecte combinatie van minimal en techno.

Francois K stond dit jaar nog op Loveland, waar hij veel lof met zijn muziek oogste. Naast zijn liefde voor muziek bestaat er ook een liefde voor de politiek en dan wel Barack Obama in het bijzonder. 

In deze set is dan ook duidelijk zijn liefde voor Barack te horen, hij heeft namelijk een speech van Barack weten te verwerken in zijn set. Een kippenvel momentje. De speech is 10 minuten voor het einde te beluisteren.

Nou genoeg gelult! Beluisteren die hap!

Lees ook:Obama Obama Obama Obama!
Lees ook:De downloadtip: Jeroen Flamman
Lees ook:De downloadtip: Joost van Bellen @ Dance Department
Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn live!
Lees ook:De downloadtip: Girls Love DJ’s – Lars Vegas

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De downloadtip: Francois K

  1. Pingback: De downloadtip: Sven Väth - Exit Festival | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>