De Russen mogen eindelijk meedoen

Maar toch weer zo'n typisch Russische kop he.Ooit was Rusland bekend om toffe kernwapens, Rocky-opponent Drago en alleswetende KGB-ers. Sinds de val van het communisme is daar weinig van over. Maffiose alcoholisten en geblondeerde siliconenpopjes, dat is zo ongeveer de gangbare definitie van een Rus.

Maar de kentering is nabij. Dj Bobina comes to the rescue. Jammer van die Teletubbie-achtige naam en die foute (kijk mij es een nadenkende dj zijn) foto, maar we geven hem het voorbeeld van de twijfel. Want hij staat toch zeker niet voor niets op Trance Energy?
Zijn plek op de line-up kan hij zomaar te maken hebben met zijn plek op de mondiale dj-lijst. Bobina kwam dit jaar op de 215e plek terecht bij de Dj Mag verkiezingen. Dat is natuurlijk heeeelemaal niks vergeleken bij de Nederlandse toppers, maar goed, het blijft een Rus he. Hij is trouwens de enige ex-Sovjet op de hele lijst, dus dat spreekt dan weer voor hem. O ja waarom we dit stukje überhaupt schreven: Bobina heeft deze week in Rusland de Dance-Award gewonnen voor meeste gedraaide artiest op de radio. Bekijk hieronder de video van Bobina's single Beautiful Friend.

Lees ook:
- Joop treedt in voetsporen van Marcel Woods
- Paul Oakenfold op Trance Energy 2007


En waarom ook niet? De beroemde scene uit Rocky IV: Rus Drago versus Rocky:

Lees ook:Menno de Jong krijgt eigen radioshow
Lees ook:Trance Energy 2008 is volledig uitverkocht
Lees ook:Trance Energy 2007: Foto’s en filmpjes
Lees ook:Trance Energy uitverkocht!
Lees ook:Video: Ronald van Gelderen – Dirty Rocker

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Russen mogen eindelijk meedoen

  1. Pjotr

    Damn… Duidelijk is dat je nooit in Rusland bent geweest… Beetje triest hoe je bevooroordeeld een slecht stuk tekst schrijft.

    Ik zou zeggen ga er eens heen en oordeel daarna… De clubscene in Rusland is zo fakking groot en 10keer zo booming als in NL

    Paka

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>