Video: Paul Oakenfold ft Pharrell Williams – Sex ‘n Money

"Hoezo val je niet op borsthaar?"Voor de YouTube bezoekers onder jullie zal het niet nieuw zijn: creativelingen die hun  favoriete tracks voorzien van beeld. Dat pakt de ene keer beter uit dan de andere.
De track Sex 'n Money van Paul Oakenfold heeft een wel heel apart filmpje opgeleverd. Ook erg herkenbaar trouwens: het zou zo een filmpje kunnen zijn van een doorsnee weekend bij een Danceblog redacteur. Maar dan zonder de spaghetti. Wat zien we? Een (slaap)kamerfeest vol met vadsige Spanjaarden en veel droogneukerij. Niks mis mee dus.Wie er achter het filmpje zit, is me niet helemaal duidelijk. Maakt ook niet uit. Lijkt me trouwens wel grappig om in de aftiteling jezelf onder het groepje sadomasochisten terug te vinden. Sadomasoquisticas: in het Spaans klinkt het wel een stuk exotischer. Kijken maar!!
Hier de officiële clip

En hier het droogneukfestijn

- Win bij Danceblog de nieuwe cd van Marco V!

Lees ook:Filmpje: dj Niki Belucci draait graag topless
Lees ook:De bikini-clip: here to stay
Lees ook:Ode aan Peaches: de überfeminist
Lees ook:Kromme tenen filmpje
Lees ook:Sven Väth in een notendop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>