Wie laat Boten Anna zinken?

Een dringende oproep aan iedereen die de dancescene een warm hart toedraagt: laat boot Anna zinken.

"Ik ken een bot, haar naam is Anna, Anna is haar naam. Ze kan je verbannen, je zo hard bannen. Ze houdt onze chatbox schoon. Ik wil je vertellen, ik ken een bot…"

Kom in opstand! Stuur Basshunter een email met het vriendelijke verzoek zijn verovering van de wereld te stoppen. Ik hoorde het teringlied Boten Anna zo net weer voorbijkomen bij Top of the Pops op BNN. Nu ik de zanger heb zien zingen is de maat vol. Wat een irritant mannetje met zijn gelkopje en streepjestrui.

En dan dat misselijkmakende nasale stemmetje erbij, wat me al wekenlang achtervolgt in de supermarkt en in mijn slaap. Voor iedereen die me steunt, vooral niét kijken naar de videoclip hier beneden. Als klap op de vuurpijl kom ik er net achter dat het hele nummer niet eens over een boot gaat, maar over een bot, zo’n digitaal gecreëerd persoon waar je mee kunt chatten. Ik vond zelfs Anna zelf, ze werkt bij Ikea!

Opvallend: Wie op http://www.basshunter.com klikt, komt uit bij een lelijke site van een Amerikaanse botenwinkel met de naam Bass Hunter. Iemand enig idee of dit toeval is of een verdraaid goeie reclamestunt?

Lees ook:Video: Basshunter – Now you’re gone
Lees ook:Basshunter schiet naar nummer één in Engeland
Lees ook:Het gruwelijke album van Basshunter
Lees ook:Hit or Shit: Basshunter – Angel in the Night
Lees ook:Basshunter lust er wel pap van

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Wie laat Boten Anna zinken?

  1. jaqueline

    Heee ..
    jy moet je mond houde jaa ben je jaloers ofzoo op zijn succes ! haha geef maar toe!

      /   Reply  / 
  2. Cyril

    Op zijn succes zeker jaloers. Maar op dat lied niet ! ;)

      /   Reply  / 
  3. CNBO

    Nix is met die gast en ‘t nummer :s

      /   Reply  / 
  4. jemima

    wat hebben jullie allemaal te zeggen over mijn schat BASSGHUNTER?? IK ZWEER HET NOG EEN KEER EN IK DOE JE WAT! IK HEB EEN HEKEL AAN WIE HET OOK HEB GETYPT BASSHUNTER IS (DAT WEET IK AL ZEKER) KNAPPER DAN OU EN Z`N STEM? GOED! HI KAN MOOI ZINGEN EN EEN DING WIL IK WIT

    IK HAAT JE KKLIJER

      /   Reply  / 
  5. jemiem

    ja je hebt helemaal gelijk die gene die dit heb geschreven is gek en JALOERS

      /   Reply  / 
  6. gerrit

    Wow, valt me op dat de fans van Basshunter wel een lesje gramatica en spelling kunnen gebruiken. Zou dit in relatie staan met Basshunter zelf? Ik denk het wel! Onder het IQ van 90 ga je zeggen dat er niks mis mee is. Onder het IQ van 75 ga je hem knap vinden. Onder het IQ van 60 (in principe zwak begaaft) word je boos als ze de waarheid vertellen over jouw idool.

      /   Reply  / 
  7. José-Gonzales De la Hoya Gibraltar

    Jammer Gerrit. Twee spelfouten.

      /   Reply  / 
  8. DJ BuzQuit

    Van mij mag tie dr mee stoppe!
    Zijn liedjes gaan nerges over…
    Dota dan…
    HET HELE EN OOK HET HELE LIEDJE DAT ENE ZINNETJE. En Daar Kom je in de top 40 van?
    Zo kan ik et ook..
    Enne.. Wie maakt er nou een liedje van een bot die anna heet? :S

      /   Reply  / 
  9. Esther

    waarom gaan jij haten waarom ga je praten oven hem je ken m nie eens hou je mond gewoon want als je zo nodig moet haten en als je zo nodig moe praten ken je het 2 keer zo hard terug verwachten ! Dan gaan mensen jóu haten en over JOU praten namelijk! Echt kk chappies hier he doe gwn ff normaal en houd je mond gewoon ik weet nie hoe oud die gene is die het heeft geschreven maar aan het verhaaltje te zien lijk het mij een klein kindje van 11/12/13 die stoer wil zijn .. maar ja je ben gewoon een beetje dom

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>