David needs you!

Ben je een grote fan van David Guetta? Kan je niet wachten tot hij volgende week in de Heineken Music Hall staat? Dan kan jij bij de shooting van Guetta's nieuwe videoclip aanwezig zijn! Beter nog, je zal er zelf inspelen. Voor de clip van 'Everytime We Touch' zoekt David zijn grootste Nederlandse fan? Ben jij dat? Lees dan snel even verder!

Aanstaande zaterdag zal David Guetta met zijn 'F*ck me I'm Famous' tour Nederland aandoen. De dag ervoor wordt in Nederland een deel van zijn nieuwe videoclip geschoten. De andere delen worden op 28 oktober in Tokyo en op 2 november in Rio de Janeiro geschoten.

Uit elk land wil David zijn grootste fan bij de clip betrekken. Dat betekent dat wanneer jij kan aantonen dat jíj dat bent, je een grote kans hebt om er in te figureren. Guetta zal zelf een kandidaat uit de inzendingen kiezen. Ik ben zelf wel heel erg benieuwd wat hij uit ons landje voor een fan gaat kiezen.

Ben je 18 jaar of ouder en kan je aantonen dat je een echte David Guetta fan bent? Ga dan naar www.davidguetta.com/casting en vul het online formulier in. David Guetta zal persoonlijk uit alle inzenders de enige échte fan kiezen die op 24 oktober in Amsterdam verwacht wordt voor de clipopnames. Buiten een rol in deze nieuwe videoclip win je ook nog eens gratis toegang voor twee personen tot het F*** Me I'm Famous evenement, gehouden op zaterdag 25 oktober 2008 in de Heineken Music Hall. 

 

Lees ook:F*** me i`m famous! in de HMH
Lees ook:Hit or Shit: David Guetta – Everytime we touch
Lees ook:Video: Madonna- Jump
Lees ook:Delirious – David Guetta klinkt als Starlight – Supermen Lovers
Lees ook:Unighted: David Guetta haalt Tiësto naar Frankrijk

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “David needs you!

  1. Pingback: Hit or Shit: David Guetta - Everytime we touch | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>