Daft Punk helm te koop

Heb je in een gekke bui je aangezicht bewerkt met zoutzuur, een stoomwals of scalpel, heb je gewoon van nature net zo'n hondekop als wij, òf wil je dichter bij je helden van Daft Punk staan?
Er is hoop:  De Amerikaanse firma LED Effects maakt het nu mogelijk om het voorbeeld van Thomas Bangaltar en Guy-Manuel de Homem-Christo te volgen en een integraalhelm met lichtjes op te zetten.

LED Effects bouwt motorhelmen om en past ze aan de gezichtsafdruk van de klant aan. De LED-lampjes worden dan door  PC-hardware gestuurd, die in een rugzak verstopt is, en in verbinding staan met een onder de arm aangebracht controlpanel.

Helaas kun je hem dit jaar nog niet opdoen tijdens een Daft Punk concert, want de dingen hebben een levertijd van een jaar. En wat moet zo'n schitterende hoofdvervanger kosten? Tussen de 14.000 en 65.000 dollar. Daarnaast zijn de heren van Daft Punk ook nog eigenaar van het concept, dus waarschijnlijk moeten er ook nog licensiekosten betaald worden. Wij van danceblog willen er ook wel één voor je maken van papier maché en kerstverlichting. Ook mooi!

Lees ook:

- Filmpje: Samples Daft Punk ontrafeld
- Kanye West sampled Daft Punk of toch niet?
- Daft Punk komt naar Nederland
- Fans Daft Punk zetten Coachella concert online
- Daft Punk: de samples ontrafeld

En klik hier voor meer 'apart' nieuws!!

Lees ook:Fans Daft Punk zetten Coachella concert online
Lees ook:Daft Punk komt naar Nederland
Lees ook:Digitalism, de opvolgers van Daft Punk?
Lees ook:Filmpje: Samples Daft Punk ontrafeld
Lees ook:Daft Punk komt met live-album

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>