ID&T plant nieuw zomerfestival in augustus

Hier moet het allemaal gaan gebeuren..ID&T wil op 4 augustus 2007 een nieuw openlucht dancefestival geven. Welcome to the Future gaat het heten en er wordt rekening gehouden met 10.000 bezoekers.
Place to be is recreatiegebied Het Twiske in de Noord-Hollandse gemeente Landsmeer. Het is voor het eerst sinds het financieel debacle N-Joy dat de party-organisatie met een groot nieuw feest op de proppen komt. Het Landsmeerse college van B&W wil de vergunning graag verlenen, maar houdt nog een kleine slag om de arm. Op 19 april mogen bewoners namelijk de plannen komen bekijken op het gemeentehuis en hun oordeel geven. Wij zochten alvast een mooie foto van het terrein.
Het gaat dus om het groene gebied onder het witte bebouwde gedeelte tot aan het water. Doet vanuit de lucht erg denken aan Mysteryland. Wij zijn benieuwd hoe dit festival onderscheidend moet worden tussen het gigantische aanbod aan zomerfestivals. Maar ID&T kennende, zal er wel goed over nagedacht zijn.

Onder de naam Welcome to the Future worden er al regelmatig feesten gegeven in de Amsterdamse Studio 80, waar ID&T een stevige vinger in de pap heeft. In Studio 80 wordt veel gewerkt met jong talent dus het ligt voor de hand dat op het nieuwe festival vooral ruimte wordt gegeven aan nieuwe artiesten en stijlen en minder aan gevestigde namen. Welcome to the Future gaat van 12.00 's middags tot 24.00 uur 's nachts duren.

En een wat grafischer weergave.

Lees ook:
- Foto's en filmpjes van Trance Energy
- Sensation Black wordt harder dan ooit
- Sensation White uitverkocht: 293 tickets per minuut
- Innercity 2006: de videobeelden
- Knokken op Sensation Black

Lees ook:Voorverkoop Sensation start in maart
Lees ook:Sensation Black wordt harder dan ooit
Lees ook:Sensation Black 2008: de line-up
Lees ook:Nu ook Sensation Black in België
Lees ook:Mystery Land 2007: foto’s en filmpjes

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “ID&T plant nieuw zomerfestival in augustus

  1. Bonny

    Kunnen ze dat niet dit weekend houden? ;) Dan bivakkeer ik bij mn ouders, die wonen er om de hoek… Of misschien maar beter ook, pokke-herrie, haha.

      /   Reply  / 
  2. Max

    Lekker dichtbij!!!
    Ben wel benieuwd wat voor muziek het wordt! techno, house ,trance, hardcore, hardhouse, minimal. come on wat heeft de dance liefhebber hier nou aan?

      /   Reply  / 
  3. Niek

    MAX —> je hebt gelijk ben ook wel heel nieuwsgierig

      /   Reply  / 
  4. Max

    hoorde toevallig vandaag dat er 4 stijlen zijn en overwegend minimal en techno!!!!
    :D YESS heb er zin in

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>