Technoweek: Secret Cinema

We sluiten de artiesten van de technoweek af met een live act (morgen nog een special). Een Nederlandse live act wel te verstaan , die zijn sporen in de Nederlandse technoscene heeft verdiend. De laatste dag van de technoweek staat Secret Cinema in de schijnwerpers.

Jeroen Verheij  alias Secret Cinema is net als Michel de Hey alweer een oudje in het vak. Vanaf 1990 is hij al druk aan het produceren. Zijn eerste nummer wordt in de club vaak gedraait door de sterke remix van Speedy J.

Als Michel de Hey hem dan ontdekt tekent hij al snel bij zijn label. Onder dit label scoort hij de clubhit 'Watch me now'. Een nummer dat enorm geliefd is in onder meer Groot Britannië, Nederland, België en Japan. Ondanks dat Jeroen al vanaf 1993 optreed, krijgt zijn live carriére een echte impuls als in 2000 'Volt' uitkomt. Hierdoor komt hij met een vernieuwende technoset. In 2001 komt Jeroen met het eerste echte Secret Cinema album genaamd: 'White Men Can't Funk'.

Al jaren is Secret Cinema een van de beste live acts van de wereld en tourt hij dan ook de hele wereld over om de grootste festivals en intiemste feesten op te leuken!

Lees ook:Secret Cinema viert het aanblijven van de Stubnitz
Lees ook:Secret Cinema haalt Rino Cerrone en Leni Faki naar Nederland (WINNEN!)
Lees ook:Technoweek: C.J. Bolland
Lees ook:ADE heeft grootse plannen met zichzelf in 2008
Lees ook:Technoweek: Michel de Hey

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Technoweek: Secret Cinema

  1. Pingback: Dirty Dutch week: Park Foyer | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>