Vakkenvuller werkt mee aan nieuw album Kylie Minogue

MySpace als middel om door te breken in de muziek: volgens velen een utopie. De Schotse dj Calvin zal dit graag tegenspreken. 
Tot voor kort begaf de dj uit Dumfries zich nog in de obscuriteit en verdiende hij zijn geld met het vullen van de schappen in de plaatselijke supermarkt. Totdat Kylie Minogue hem vroeg om haar muziekcarrière nieuw leven in te blazen.
Nadat hij door ontelbaar veel labelbazen was afgewezen, groeide Calvin Harris uit tot een cultfiguur op netwerk site MySpace en werd hij steeds vaker gesignaleerd achter de decks in de clubscene.Toch kwam zijn kans op roem pas nadat een producer wat tracks van hem beluisterde en doorspeelde aan de kleine zangeres.

De 23-jarige nobody werkt inmiddels mee aan het nieuwe album van Kylie.  Een woordvoerder van Minogue bevestigde het nieuws: "She has been working on some tracks with Calvin. Kylie heard stuff he'd done and liked it. Things are going well."

Harris heeft ook getekend bij Sony BMG. Zijn eerste single, Acceptable In The 80s, komt volgende maand uit.

Lees ook:Video: Calvin Harris – Merrymaking At My Place
Lees ook:MySpace scherpt gebruikersregels aan
Lees ook:Calvin Harris: uniek exemplaar nieuw album kwijtgeraakt in vliegtuigbagage
Lees ook:Top 500: Kylie Minogue – Slow
Lees ook:Top 500: Kylie Minogue – In your eyes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>