Breach met Artis in Perron en op Paaspop

Met Everything You Never Had (We Had It All) en vooral de track Jack brak Breach afgelopen jaar door. Breach is een pseudoniem van de Brit Ben Westbeech en die had een aantal jaar geleden ook al een hit met So Good Today!

Sinds een tijdje woont hij in Amsterdam en daar vond hij blijkbaar ook de inspiratie voor zijn nieuwe release. De titel is namelijk Artis en het house-nummer bevat dan ook dierengeluiden! Vanavond zorgt hij voor een beestenboel in het Rotterdamse Perron samen met Cool Harbour, Beesment Soundsystem en Jeff Solo.

Rotterdam is trouwens geen onbekend terrein voor hem. Toen hij nog onder eigen naam opereerde was hij vaak in de Maasstad te vinden. Hij heeft bijvoorbeeld opgetreden in Rotown, Off_Corso en tijdens Birdfest en een exclusief feest van Bacardi in het voormalige Postkantoor aan de Coolsingel! Hij was zelfs kortstondig resident-dj (elke tweede vrijdag van de maand!) in de Watt!

Breach staat vanavond in Perron en later deze maand op Paaspop

Breach staat vanavond in Perron en later deze maand op Paaspop

 

Na zijn set in Perron reist hij de komende periode vanuit Amsterdam naar alle grote Europese steden zoals Brussel (Fuse), Boedapest, Gent (Culture Club), Lyon, Milaan, Parijs en Kopenhagen. Bovendien doet hij ook de befaamde Panorama Bar in Berlijn aan! Met Pasen is hij op 20 april te vinden op Paaspop!

Lees ook:Er valt wat te vieren in Rotterdam
Lees ook:Joris Voorn en Steffi in ranglijst Resident Advisor
Lees ook:Trouw, Air Amsterdam, Studio 80 en Matrixx in de DJ Mag Top 100 van clubs
Lees ook:Perron al drie jaar favoriete halteplaats voor dance in Rotterdam
Lees ook:Carl Craig, John Talabot, Metro Area, Serge en Gerd op expeditie naar Expedition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>