Perron al drie jaar favoriete halteplaats voor dance in Rotterdam

Op 3 mei zal het Rotterdamse Perron het driejarig bestaan vieren. In die drie jaar is het cultuurpodium nabij Rotterdam CS uitgegroeid tot de favoriete club van veel feestgangers met geliefde vaste bespelers zoals Discoflamingo, Blendits en Contra van Nino & Frankie. Daarnaast arriveren er daarnaast regelmatig grote namen in Perron.

Komend weekend zijn onder meer Dubfire, Bas Mooy en Abstract Division aanwezig. Tijdens de viering van het tweejarig bestaan van Niko. Op zaterdag 19 april zijn Lil Silva, French Fries, Chaiba, Tobias Prins, Sir Oj, Ideslet, Helselingen Soundsystem, Rough & Maximoes, Freddie Mercure en Jeremaine S te gast in Perron in plaats van Blender.

Een dag later presenteren Nino & Frankie tijdens Contra een Keinemusik Special met Adam Port, &Me en David Mayer. In de tweede zaal draaien Nino & Frankie zelf samen met De Gapende Kater en Jon Bovi!

In de komende periode zijn onder meer ook Duke Dumont, Olivier Weiter,  Len Faki, Hudson Mohawke, Arjuna Schiks, Olene Kader, Solee, Fritz Kalkbrenner, Âme en Nicole Moudaber aanwezig in de bunker (zoals de club ook liefkozend genoemd wordt!).

Vanaf het driejarig jubileum zal Perron meer met residents gaan werken. Artiesten die passen bij de muzikale visie, de bunker en van een feestje houden. Deze worden de komende weken bekend gemaakt. De eerste gepresenteerde naam is Ben La Desh.

Jeremaine S is zaterdag te gast in Perron tijdens het tweejarig bestaan van Niko

Jeremaine S is zaterdag te gast in Perron tijdens het tweejarig bestaan van Niko

 

Vanuit Perron worden ook steeds meer feesten en festivals (mede) georganiseerd zoals het Kralingse Bos Festival, Electric Deluxe, MTC Party, Nachtduik, Transistor, Lost & Sound en Expedition!

Lees ook:Er valt wat te vieren in Rotterdam
Lees ook:Nino & Frankie presenteren nieuw Blijdorp Festival in Rotterdam
Lees ook:Fresh Meat Bookings presenteert zich in Bird
Lees ook:Teds feesten zijn terug
Lees ook:Breach met Artis in Perron en op Paaspop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>