Carl Craig, John Talabot, Metro Area, Serge en Gerd op expeditie naar Expedition

Vorig jaar kwam er opeens Expedition uit de koker van het Rotterdamse Révolt. De organisatie was al bekend van feesten op verschillende locaties en Perron maar vond het tijd voor een festival met kwalitatieve dance. Aan de rand van de stad in het Bergse Bos vond de eerste idyllische editie plaats. Het was kleinschalig van aard met optredens van Dixon, Âme, Henrik Schwarz, Mano Le Tough, Gerd en Serge maar het was een succes.

Inmiddels heeft Révolt de smaak te pakken. Dit jaar zijn eigenlijk net zo verrassend en pardoes de eerste edities van het Kralingse Bos Festival en het Lost & Sound Festival gepresenteerd. Bij Perron blijven ondertussen grote namen als Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Âme, Breach, Dubfire, Lil Silva, Hudson Mohawke, Fritz Kalkbrenner, Duke Dumont, Cashmere Cat, Le Youth, Boddika en Len Faki arriveren.

De imposante line-up voor de tweede editie van Expedition op 28 juni is nu ook bekend. Dit keer zijn er vier podia in plaats van twee en die zijn in samenwerking met Clone, Bird, Pip Den Haag en Boiler Room (een primeur) geprogrammeerd. Het gaat  om Alden Tyrell, Baikal, Carl Craig, Fred P, Genius Of Time,  I-F, Interstellar Funk, John Talabot, Kaytranada, Legowelt, Marcellus Pittman, Marek Hemmann, Metro Area, Mind Against, Omar S, Pional, Serge, Ten Walls en Xosar. Gerd, Serge en Jeff Solo zijn net als vorig jaar ook weer aanwezig!

Serge is eigenaar van Clone. Het Rotterdamse platenlabel is verantwoordelijk voor een van de podia tijdens Expedition. Hij zal zelf ook optreden.

Serge is eigenaar van Clone. Het Rotterdamse platenlabel is verantwoordelijk voor een van de podia tijdens Expedition. Hij zal zelf ook optreden.

De voorverkoop begint maandag 31 maart om 12:00 via deze link!

Lees ook:Jameszoo naar Sónar, Clone naast Sónar
Lees ook:Nina Kraviz en Kink naast Henrik Schwarz in het Kralingse Bos
Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam
Lees ook:Lost & Sound is nieuw festival in Rotterdam
Lees ook:Makam, Oliver Schories en Gabriel Ananda naar Ohm Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>