Trouw, Air Amsterdam, Studio 80 en Matrixx in de DJ Mag Top 100 van clubs

De uitslag is natuurlijk net zo discutabel als de ranglijst van dj’s die door hetzelfde magazine wordt georganiseerd. De dominantie van Nederlanders in die lijst zoals Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack, Ferry Corsten, Dash Berlin, Nicky Romero en Hardwell zorgt elk jaar weer voor discussie! Maar de teams achter Trouw, Air Amsterdam, Studio 80 en Matrixx  zijn terecht vast heel blij dat ze zijn verkozen in de DJ Mag Top 100 van clubs! De Amsterdamse clubs staan respectievelijk op de plaatsen 27, 30 en 48, het Nijmeegse Matrixx staat op plek 79!

De Top 3 bestaat uit Space op Ibiza, het Braziliaanse Green Valley en Pacha te Ibiza. De hoogste nieuwe binnenkomer is Hakkasan op plaats 10. De club in Las Vegas is pas open heeft al veel Nederlandse dj’s zoals Hardwell, Tiësto, Afrojack, Ryan Marciano & Sunnery James, R3hab, Bingo Players, Laidback Luke, Quintino en W&W binnengehaald. Ushuaia, de club waar weer Hardwell en Armin van Buuren komende zomer hun vaste avond op Ibiza gaan verzorgen staat zelfs een plek achter Hakkasan op 11.

Sandrien is een Trouw-resident. De club staat op nummer 27 in de DJ Mag Top 100 clubs.

Trouw steeg trouwens 8 plekken en Air Amsterdam zelfs 23. Matrixx steeg ook 6 plekken maar Studio 80 daalde 11 plekken.

Komend weekend zullen de clubs de uitverkiezing vast flink vieren. Bij Trouw kan dat onder meer tijdens het optreden van Sandrien op zaterdag. Sandrien is al vier jaar Trouw-resident en zal zaterdag de gehele avond de muziek verzorgen. Het is de laatste keer dat ze zo’n all-nighter verzorgt want Trouw sluit dit jaar de deuren definitief. Het was altijd al de bedoeling dat het een tijdelijke club zou zijn! Ook Dixon, Prosumer en Job Jobse zijn dit weekend in Trouw te vinden.

 

Lees ook:Las Vegas overspoeld door Nederlandse dj’s
Lees ook:11 en Paradiso in de Top 100 DJMagazine Clubs
Lees ook:Joris Voorn en Steffi in ranglijst Resident Advisor
Lees ook:Trouw aan Amsterdam
Lees ook:Club 11 sluit nog vóór de zomer haar deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>