Joris Voorn en Steffi in ranglijst Resident Advisor

De Nederlandse dj’s domineren al jaren de befaamde Top 100 DJ-lijst van DJMag. Met als hoogtepunt de uitverkiezing van de jonge dj Hardwell als de nieuwe nummer 1. Hij is de opvolger van Armin van Buuren. De Nederlandse dj’s Steffi en Joris Voorn zijn niet in de DJMAG-lijst terug te vinden. Ze zijn als enige Nederlanders echter wel opgenomen in de Top 100 van Resident Advisor.

Joris Voorn is een van de twee Nederlanders in Top 100 van Resident Advisor. Hij staat op nummer 59

Joris Voorn is een van de twee Nederlanders in Top 100 van Resident Advisor. Hij staat op nummer 59


Resident Advisor wordt beschouwd als de dance-website voor liefhebbers van kwalitatieve house en techno in plaats van het nu vooral populaire EDM. De ranglijst is samengesteld door de bezoekers die op hun favorieten hebben kunnen stemmen. De in Berlijn wonende Steffi is terug te vinden op plaats 97. Joris Voorn staat op nummer 59. Afgelopen weekend draaide hij nog tijdens Now & Wow Fest V in zijn voormalige thuisstad Rotterdam. Tegenwoordig opereert hij vanuit Amsterdam. Daar draait hij 31 december tijdens Awakenings en later in 2014 op 17 januari speelt hij in Trouw.
De bovenste plekken van de Resident Advisor-lijst worden ingenomen door Seth Troxler, Ben Klock, Richie Hawtin, Tale of Us en Dixon op nummer 1.

Lees ook:Trouw, Air Amsterdam, Studio 80 en Matrixx in de DJ Mag Top 100 van clubs
Lees ook:Martin Garrixx, Headhunterz en Showtek naar Coachella
Lees ook:Tiësto verzorgt de komende Essential Mix
Lees ook:Breach met Artis in Perron en op Paaspop
Lees ook:‘Internet zit vol azijnpissers’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>