Chuckie bezorgt The Flexican Aftershock

The Flexican is 5 april te gast bij Dirty Dutch Aftershock van Chuckie. Daarna is hij in april ook in Rotterdam bij Bird en S'Oranje

The Flexican is 5 april te gast bij Dirty Dutch Aftershock van Chuckie. Daarna is hij in april ook in Rotterdam bij Bird en S’Oranje

Chuckie gaat al heel lang mee! Een van zijn eerste optredens, toen hij nog meer op de moordzuchtige pop leek waar hij naar is vernoemd, was in Rotterdam. Vandaar dat hij heeft aangegeven uit te kijken naar 5 april als hij terugkeert naar Rotterdam. Hij doet dan met zijn concept Dirty Dutch Aftershock de Maassilo aan. De line-up is inmiddels bekend.

 

The Flexican (later in april ook in Rotterdam te vinden bij Bird tijdens Up and Close op 18 april en S’Oranje op 26 april), Mastiksoul, Jaz von D, Mitchell Niemeyer, Biggi en Justin Prime zullen hem onder meer bijstaan. Ook Rotterdammers Superior en Stefan Vilijn zijn aanwezig tijdens Dirty Dutch Aftershock in de voormalige graansilo op de linker Maasoever van hun thuisstad!

Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities
Lees ook:Coutouren Dirty Dutch Aftershock worden zichtbaar
Lees ook:Line-up Dirty Dutch pakt goed uit!
Lees ook:Hit or Shit: Chuckie – Let the Bass Kick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>