Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities

Eén dag voor het feest gaan we nog even je goed opwarmen. Dat doe ik, met een aantal filmpjes die ik voor je klaar heb staan. De voorgaande edities zijn namelijk niet voor niets een groot succes geweest. Kijk naar de beelden en zie dat Dirty Dutch een zekerheidje is in menig party agenda. Dus pak nog maar is een colaatje erbij en maak je alvast op voor Dirty Dutch 2008!
Binnen iets meer dan drie jaar is Dirty Dutch een legendarisch feest geworden dat van Maastricht tot aan Groningen bekend is. Het feest is ondertussen dermate uit zijn voegen geschoten dat het naar de Amsterdam Rai is verhuisd.

Was het voorgaande jaren nog in de Heineken Music Hall, deze keer moeten de Dirty Dutch-gangers naar de Amsterdam Rai toe reizen om het feest te bezoeken. De voorgaande edities beloven de bezoekers in ieder geval al veel goeds. Vanaf de eerste editie in de Heineken Music Hall, in 2005, is heel houseminded Nederland om.

Dirty Dutch is hèt feest om totaal uit je dak te gaan! Ondertussen zijn alle grote house dj’s wel een keer op Dirty Dutch geweest. Van Laidback Luke tot aan Erick E en van Roog tot aan Lucien Foort, iedereen weet intussen hoe hard Dirty Dutch rockt!

Hieronder heb ik alvast wat filmpjes van de voorgaande edities neergezet, zodat je er alvast van kan genieten!

Dirty Dutch 2006:

Dirty Dutch 2008 Aftershock:

Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:Dirty Dutch week: Deltahal
Lees ook:Dirty Dutch nu al uitverkocht!?
Lees ook:Partyverslag: Dirty Dutch
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Dirty Dutch” stage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>