Hit or Shit: Chuckie – Let the Bass Kick

Met een Dirty Dutch week, kan ik natuurlijk niets anders dan ook een hit or shit aan Chuckie toe te wijden. En dat komt mooi uit, want ‘Let the Bass Kick’ begint zijn plaats te vinden in de dance hitlijsten. Met nog een week naar Dirty Dutch zal zich dat ook in downloads gaan vertalen. Tijd om eens serieus naar deze productie van Chuckie te kijken. Is het de moeite waard of kunnen we ons op gaan maken voor een zware zaterdagnacht!?

DJ Chuckie is geboren als Clyde Sergio Narain, maar er zullen weinig mensen zijn die hem onder die naam kennen. Vanaf zijn dertiende begon zijn carrìere nadat een vriend van hem ook was gaan draaien. Hij bouwde een grote interesse op en begon zelf ook te draaien.

Eerst deed hij dat op feesten en partijen van vrienden en familie, maar dat verandert in 1993 al snel als hij in de Haagse club Voltage gaat optreden. Zijn carriere kwam in stroomversnelling en zo stond hij precies 10 jaar later op Dance Valley. Vanaf dat moment is Chuckie ‘booming’. Je kan op dit moment geen club of disco binnenstappen of Chuckie is er nog niet geweest.

‘Let the Bass Kick’ is zijn nieuwste productie. Je hoort hierin hoezeer Chuckie de afgelopen tijd is gegroeid. Hij heeft een hele eigen sound opgebouwd die enorm puur is. Geen échte ‘bliepjeshouse’, maar een sound die bestaat uit eclectic, fidgethouse, latinhouse en een stukje tech-house. Altijd goed om de tent op zijn kop te zetten! Een dikke hit, als ik deze zaterdag hoor ga ik gegarandeerd uit mijn dak!

Lees ook:Hit or Shit: Hardwell – Enigma
Lees ook:Hit or Shit: Axwell & Dirty South – Open your heart
Lees ook:Hit or Shit: Funkerman ft. I-Fan – Remember
Lees ook:Video: Sinharaja vs. DGK – This is my House
Lees ook:Imagine van Armin van Buuren komt binnen op nummer 1 van album Top 100

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit or Shit: Chuckie – Let the Bass Kick

  1. Yassir

    Dikke hit! De week kan niet snel genoeg gaan, helemaal los zaterdag :)

      /   Reply  / 
  2. G

    Lekkere sub-bass lijn op de achtergrond. heerlijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>