Lost & Sound is nieuw festival in Rotterdam

Nu de clubscene in Rotterdam weer vrijwel volledig gereanimeerd lijkt, is er ook weer ruimte voor festivals. Boothstock viert 2 augustus de derde editie in het Zuiderpark! De tweede editie van Expedition van Révolt (onder meer ook bekend van Perron, Nachtduik en Transistor) vindt 28 juni plaats in het Lage Bergse Bos! De programmeringen voor beide festivals worden nog bekend gemaakt. Révolt heeft ook toestemming gekregen om op Koningsdag een festival te organiseren op een legendarische plek: Het Kralingse Bos! Tijdens het Kralingse Bos Festival zal in ieder geval Henrik Schwarz optreden, de rest van de line-up is nog niet bekend!

Maar dat er behoefte is aan festivals in het Rotterdamse blijkt wel uit het feit dat al meer dan 90% van de beschikbare kaartjes in de online-kaartverkoop voor het Kralinsge Bos Festival is verkocht! Op Koningsdag zijn er overigens nog een aantal festivals met flink wat aandacht voor dance zoals Oranjebitter, het Koningsdag festival en S’Oranje. Voor S’Oranje zijn Benny Rodrigues, Leroy Styles, Stefan Vilijn, Baggi begovic, The Flexican ft Sef, Vinny James en Joey Daniel bijvoorbeeld geboekt.

Club von Westen had eerder al bekend gemaakt op 7 juni het Von Westfest te organiseren op een nog onbekende plek en nog onbekende line-up en vandaag is alweer een nieuw festival gepresenteerd. Modular (bekend van feesten in Perron) organiseert samen met Révolt hun eerste festival: Lost & Sound. De line-up van dit nieuwe evenement is wel al bekend en imponerend. Op 26 juli zullen Ame, Feel my Bicep, Ben UFO, Axel Boman, Tom Trago, FunkinEven, Max Graef, Amir Alexander, L-Vis 1990, Mattheis, Malawi, Moody Mehran en de Modular DJ’s Nico Murse, Eelco Dane en Niels Trotsenburg optreden. De locatie blijft echter nog even geheim, het is in ieder geval een een nog onontdekte tuin!

 

Ben UFO staat op de eerste editie van Lost & Sound op 26 juli in Rotterdam

Naast het muzikale aanbod is er ook een theater- en kunstprogramma. Dat wordt vormgegeven door het jonge Rotterdamse Theatercollectief Macabre.

De voorverkoop voor Lost & Sound begint aanstaande vrijdag 14 maart om 12.00u.
Early birds betalen € 23,-. Daarna lopen de prijzen op naar € 28,- of € 33,- voor de late beslissers!

Ook is vandaag bekend geworden dat de organisatie Crazy Sexy Cool na vele succesvolle feesten in de Maassilo nu ook een festival zal organiseren tijdens en in samenwerking met het stadsfestijn Robin Rotterdam Unlimited (bekend van Dunya en Zomercarnaval). Op 20 juli daagt Crazy Sexy Cool creatievelingen, kunstenaars en de feestgangers om zich uit te dossen in de meest uitbundige outfits. Een line-up is nog niet bekend maar de voorverkoop (een kaartje is €20,-) is nu begonnen via www.rotterdamunlimited.com en www.trwevents.nl.

De verwachting is bovendien dat er ook nog een opvolger voor de legendarische Danceparade wordt gepresenteerd!

 

Lees ook:Nina Kraviz en Kink naast Henrik Schwarz in het Kralingse Bos
Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam
Lees ook:Shermanology, Gregor Salto en The Partysquad naar Crazy Sexy Cool Festival
Lees ook:Carl Craig, John Talabot, Metro Area, Serge en Gerd op expeditie naar Expedition
Lees ook:Secret Cinema, Dj Sneak, Leroy Styles en David Vunk op Boothstock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>