Line-up Dirty Dutch pakt goed uit!

Nadat we met z’n allen lang hebben moeten wachten werd gister dan eindelijk de line-up van de Dirty Dutch Aftershock bekend gemaakt. Lieten de de VAgEgASTEN de line-up van hun zaal al bekend worden, de programmering van de grote zaal is nu dus eindelijk ook bekend. Zoals al bekend was, vervullen Sunnery James en Ryan Marciano de koningsrol en zullen zij een set van maar liefst 3 uur weggeven. Wie er nog meer draaien, zie je op de volgende pagina…

De man die de avond mag openen is vriend van de blog, Jody Meyer. De ex snowboardkampioen mocht ook al de Dirty Dutch tent op Mysteryland openen en dat gebeurde met succes. Gelijk daarachteraan zijn niemand minder dan de familie Sherman geprogrammeerd. Met hun Shermanology act weten ze zalen in heel Nederland plat te spelen.

Míjn hoogtepunt van de avond bevindt zich al om 0.00 als Carita La Niña achter de draaitafels plaatsneemt. De donkere dame geeft setjes weg die tegen het legendarische aanzitten. Een flinke portie techhouse, electro en house weet ze feilloos te combineren.

Om 1.00 zullen de koningen van het bal aantreden, als Sunnery James en Ryan Marciano hun plek op het podium weten te vinden. De heren hebben hun grote doorbraak te danken aan Dirty Dutch en zullen het publiek wederom weten te laten los gaan!

Na het geweld van het koningskoppel is het tijd voor een set van de keizer. De enige echte Chuckie neemt nog het heft in handen om een heerlijke mengelmoes van techhouse en house te draaien. Zoals het op een goed feest gaat, mag de koning van de techhouse en de techno afsluiten, niemand minder dan Benny Rodrigues. Hulde!

Al met al was ik eerst behoorlijk sceptisch over de line-up. Voor €45,- vind ik het ook een beetje aan de gortige kant. Het boeken van dj’s als Carita la Nina en Benny Rodrigues vind ik wel een mega set, maar de ticketprijs staat nog in schril contrast tot de programmering. Alhoewel de VAgE gASTEN een hoop goed maken!

1Mainroom:
Afrojack
Benny Rodrigues
Carita la Niña
Chuckie
Jody Meyer
Ryan Marciano
Sunnery James
Live: Jethro Angkotta
Live: shermanology
MC: Roga
MC: Zawdi

2Vage Gasten Area:
Beesmunt Soundsystem
Brutuzz
Disco Nova
Gomes
Guerilla Speakerz
Mightyfools
O.J. Symstem
The Flexican
MC: Sef

Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Dirty Dutch” stage
Lees ook:Eindelijk! Dirty Dutch pakt het tóch grootser aan
Lees ook:Partyverslag: Dirty Dutch Aftershock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>