Hardwell – BBC Radio 1 Essential Mix

Bam! Weer een mix. Dit keer wel een bijzondere. Hardwell heeft namelijk zijn BBC Radio 1 Essential Mix online gezet. Ik kan u vertellen, dat is twee uur smullen. Hij heeft er echt wat speciaals van gemaakt met exclusieve mashups en andere vette shit. Deze moet je luisteren! (klik op ‘lees verder’ voor de show)

Lees ook:Arbores Radio Episode 001
Lees ook:Nicky Romero – Essential Mix BBC Radio 1
Lees ook:Vanavond: Hardwell On Air 100
Lees ook:Firebeatz Yearmix 2012
Lees ook:[Teaser] Firebeatz – Disque

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>