Firebeatz Yearmix 2012

Dit was voor mij persoonlijk toch wel een beetje het jaar van de Firebeatz. Twee Nederlandse gasten die echt een paar top tracks hebben geproduceerd. Reden genoeg dus om hun eigen yearmix te checken. Vol met eigen releases, mashups en remixen. (klik op ‘lees verder’ voor de yearmix)

Lees ook:Nieuw: Firebeatz – Disque
Lees ook:[Teaser] Firebeatz – Disque
Lees ook:[Teaser] Firebeatz & Bobby Burns – Ding Dong
Lees ook:Hardwell – BBC Radio 1 Essential Mix
Lees ook:Hardwell Yearmix 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>