[Teaser] Firebeatz – Disque

Wedje leggen? Disque van de Firebeatz komt in de top 10 van Beatport. Deze teaser maakt mij namelijk al veel duidelijk: dit is een absolute rammer. Discotheken gaan hiervan op hun grondvesten schudden. Kan ook niet anders, want de gasten van Firebeatz maken alleen maar vette shit. Maandag komt Disque al uit! (klik op ‘lees verder’ voor de teaser)
Like Dance.blog op Facebook!

Lees ook:Nieuw: Firebeatz – Disque
Lees ook:[Teaser] R3hab & ZROQ – Skydrop
Lees ook:[Teaser] Firebeatz & Bobby Burns – Ding Dong
Lees ook:[Teaser] Apster – Bucklekneez
Lees ook:Nieuw: Basto – Stormchaser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>