Arbores Radio Episode 001

Als je DJ bent, groot of klein, moet je tegenwoordig een radioshow/podcast hebben. Dat geldt dus ook voor onze 15-jarige Erik Arbores. Hij zette vandaag aflevering 1 van Arbores Radio online. De show, van een uur, bevat tracks van hemzelf, Nicky Romero, Zedd, Apster en vele andere. (klik op ‘lees verder’ voor de show)

Lees ook:Spinnin’ Records Presents Yearmix 2012
Lees ook:Nicky Romero – Essential Mix BBC Radio 1
Lees ook:FRESHNESS – Episode 8 By Jordy Kruse
Lees ook:[Teaser] Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One
Lees ook:Radioshow Armin verder uit naar het buitenland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>