Vanavond: Hardwell On Air 100

Vanavond blijf ik als kroeg/discotheek liefhebber een avondje thuis. Waarom? Vanavond is het tijd voor de honderdste aflevering van Hardwell On Air. Hardwell draait een twee uur durende show op SLAM!FM van 23:00 tot 01:00. Te gek, want het wordt een live programma. Volgens mij is het de eerste keer dat Hardwell zoiets doet met zijn radioshow. Zet vanavond SLAM!FM dus aan, voor Hardwell On Air honderd! Voor meer info check deze site, of klik op ‘lees verder’ voor het promofilmpje.

Lees ook:Radioshow Armin verder uit naar het buitenland
Lees ook:Nieuw: Hardwell – Spaceman (Carnage Festival Trap Remix)
Lees ook:Hardwell – BBC Radio 1 Essential Mix
Lees ook:Nieuw: Apster – Bucklekneez
Lees ook:Armin van Buuren live – Ultra Music Festival 2013 (weekend 1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>