Hardwell, Dyro en Dannic toeren per bus langs tien Amerikaanse steden

Hardwell, Dyro en Dannic zijn het als veelgevraagde dj’s gewend luxueus te reizen. Maar vanaf morgen gaan ze vrijwillig tien dagen een bus in. Vorig jaar deden de drie toonaangevende dj’s dat met groot succes in Canada. Dat beviel zo goed dat ze nu tien Amerikaanse steden aan gaan doen met een intensieve bustocht. De eerste halte is Minneapolis en daarna wordt onder meer Milwaukee, Boston, Lansing, Columbus, Buffalo, Syracuse en Kingston aangedaan uit naam van Revealed Recordings!

Hardwell, Dyro en Dannic gaan samen de bus in (foto Joep van Aert)

Na de bustoer gaan de drie vrienden weer ieder hun weg. Hardwell is enkele keren te vinden bij Hakkasan in Las Vegas waar hij vaste gast is. Maar ook het Electric Daisy Carnaval in New York wordt aangedaan en er komt nog een I Am Hardwell in het Antwerpse Sportpaleis. Vanaf 24 juni is hij dan wekelijks op de dinsdag in de Ushuaia op Ibiza te vinden waar hij zijn eigen avond heeft! Op Creamfields heeft Hardwell met zijn platenmaatschappij Revealed Recordings ook een eigen podium. Daar zijn ook Dyro en Dannic weer present. Dyro is eerder ook  nog te gast bij Mysteryland USA op de legendarische plek waar Woodstock ooit plaatsvond. Dannic doet ook nog het Electric Daisy Carnaval te New York aan maar ook Extrema Outdoor en World of Pleasure in Nieuwegein.

Lees ook:Sander van Doorn, Nicky Romero, Showtek en Martin Garrix naar EDC UK
Lees ook:Afrojack, Baggi Begovic en Hardwell naar EDC New York
Lees ook:Laidback Luke, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Hardwell en andere Nederlandse helden naar Creamfields
Lees ook:Hardwell Presents Revealed Canadian Bus Tour Aftermovie
Lees ook:Dyro Guest Mix – BBC Radio 1 The Residency With Chuckie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>