Afrojack, Baggi Begovic en Hardwell naar EDC New York

In aanloop naar het grootste dance-festival in de wereld, Electric Daisy Carnival in Las Vegas, organiseert de organisatie alvast feesten in andere steden. Op 15 maart is er een festijn in Mexico City met Nederlandse artiesten als Bingo Players, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano en Headhunterz op het programma.

De line-up voor de editie in New York tijdens het Memorial Day Weekend is nu ook bekend gemaakt. Op 24 en 25 mei zal vrijwel de gehele Nederlandse dance-top aanwezig zijn in het MetLife Stadium in het aan New York aangrezende New Jersey. Die flinke afvaardiging is ook meteen de verklaring voor het magere Nederlandse aanbod tijdens Mysteryland USA, de droom van Duncan Stutterheim, in hetzelfde weekend! EDC heeft Mysteryland van ID & T best wel afgetroefd met de echt grote namen als Afrojack, Baggi Begovic, R3habTiësto, Martin Garrix, New World Punx en Hardwell.

 

Baggi Begovic is onderdeel van het Electric Daisy Carnival in New York

Baggi Begovic is onderdeel van het Electric Daisy Carnival in New York

 

Naast de al genoemde namen zijn ook Alvaro, Blasterjaxx, Dannic, Yellow Claw, Bassjackers, Apster, Quintino, Sander van Doorn en Ummet Ozcan aanwezig! Sunnery James & Ryan Marciano en Headhunterz draaien zelfs tijdens de beide edities, eerst in Mexico City en daarna in New York!

Een maand na het festival in New York zal dan de grootste Electric Daisy Carnival plaatsvinden. Op 20 juni is de Las Vegas Motor Speedway het terrein waar een enorm aantal liefhebbers van dance samen zullen komen. In 2012 kwamen er meer dan 300.000 bezoekers. De programmering voor dit jaar is nog niet bekend.

Het eerste Electric Daisy Carnival vond plaats in 1997 in Los Angeles. Sindsdien zijn er ook edities georganiseerd in Chicago, Dallas, Orlando, Londen en San Juan.

Lees ook:Sander van Doorn, Nicky Romero, Showtek en Martin Garrix naar EDC UK
Lees ook:Ook Hot Since 82, Pan-Pot en Detroit Swindle naar Mysteryland
Lees ook:Skip & Die en Caro Emerald op Glastonbury
Lees ook:Martin Garrix wint 3FM Award in categorie dance
Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>