Laidback Luke, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Hardwell en andere Nederlandse helden naar Creamfields

Het is een van de grootste dance-festivals van Groot-Britannie, en daarmee ook van de wereld. Creamfields werd voor het eerst georganiseerd in 1998 door Cream, een club in Liverpool. Inmiddels is het festival uitgerold over de wereld. Het festijn heeft intussen al zeventien landen aangedaan. Nederland is nog nooit een bestemming geweest, de concurrentie is dan ook hevig hier in ons land vol festivals!

Creamfields 2014 vindt plaats op 22, 23 en 24 augustus en kent wel een flinke Nederlandse inbreng qua dj’s. Hardwell, Armin van Buuren en Laidback Luke hebben bijvoorbeeld eigen tenten.

Laidback Luke vult met zijn Super You & Me-concept een eigen tent op Creamfielfds

Laidback Luke vult met zijn Super You & Me-concept een eigen tent op Creamfielfds

Hardwell en Armin van Buuren hebben op zaterdag 23 augustus hun eigen tent. Met  Revealed en A State of Trance vullen ze dus hun eigen podia. Bij Revealed zijn onder meer W&W, Dyro en Dannic present. Jochen Miller en Ruben de Ronde vertegenwoordigen A State of Trance. Terwijl Afrojack, Showtek en Martin Garrix ieder op een van de twee grote podia in de open lucht staan die dag. Ook Joris Voorn is aanwezig.

Op zondag heeft Laidback Luke zijn eigen tent met zijn Super Me & You-concept. Hij heeft Chuckie en Blasterjaxx uitgenodigd. Tiesto en Hardwell draaien 24 augustus een set op de grote buhne en Ferry Corsten is aanwezig als New World Punx.

En dan moet de line-up voor vrijdag zelfs nog bekend gemaakt worden!

Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:[Teaser] Laidback Luke & Hardwell – Dynamo
Lees ook:Don Diablo, Fedde Le Grand en Miss Melera ook naar Ultra Music Festival
Lees ook:Radioshow Armin verder uit naar het buitenland
Lees ook:Tiende Tomorrowland biedt Armin van Buuren, W & W, Afrojack en Hardwell samen met Tiësto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>