Nederlandse inbreng op Ibiza

Tussen al het festivalgeweld waarbij de line-ups je om de oren vliegen komt er sporadisch ook nieuws uit Ibiza. De clubs, organisaties en anderen op het party-eiland maken zich eveneens op voor een nieuw seizoen feesten! Uiteraard zullen er veel Nederlandse artiesten afreizen of zelfs resideren! Hardwell krijgt vanaf 24 juni een eigen avond in Ushuaia, twee dagen later is er daar ook de eerste editie van A State of Trance Opening Party van Armin van Buuren. Franky Rizardo zal meermaals Defected vertegenwoordigen in Boom.

Het seizoen wordt echter geopend met het Ibiza International Music Summit op 21, 22 en 23 mei. De eerste sprekers en programma-onderdelen voor de conferentie zijn bekend gemaakt. Eelko van Kooten van Spinnin’ Records zal spreken en Amsterdam Dance Event zal samen met Dutch Impact het onderdeel 25 Years of Electronic Music from Holland presenteren. Vervolgens is het tijd voor het merendeel van de befaamde openingsfeesten en begint het seizoen pas echt!

Franky Rizardo vertegenwoordigt Defected op Ibiza

Joris Voorn draait bijvoorbeeld 31 mei tijdens de Amnesia Opening Party samen met onder meer Maya Jane Coles en Adam Beyer!

Het concept Together heeft de eerste editie op 10 juni in de Amnesia. W & W, Sander van Doorn en Sunnery James & Ryan Marciano zullen daar aantreden. Op 8 juli en 12 augustus zijn W & W en Sunnery James & Ryan Marciano er wederom. 22 juli, 29 juli en 16 september zijn de acts er wel alle drie! 2 september zijn Sunnery James & Ryan Marciano en Sander van Doorn er!

Naast de artiesten zijn er ook andere landgenoten actief op het eiland. De eigenaren van de succesvolle Harbour Clubs in Nederland openen deze april bijvoorbeeld een vestiging op Ibiza.

Vorig kaar kocht de Nederlandse ondernemer Michael van de Kuit (bekend van Panama in Amsterdam) het voormalige Eden met een capaciteit van 3000 bezoekers. De eigenaar heeft Gatecrasher gestrikt. De bekende Engelse club, met meerdere vestigingen in Britse steden, zal voor het eerst op het eiland gaan opereren! De programmering volgt nog!

Lees ook:Paul van Dyk doet het met Pussycat Doll
Lees ook:Las Vegas overspoeld door Nederlandse dj’s
Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:Nederlandse top op Ultra Music Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>