Sander van Doorn, Nicky Romero, Showtek en Martin Garrix naar EDC UK

Nederlandse artiesten zijn geliefd bij de boekers van Electric Daisy Carnival! Bingo Players, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano en Headhunterz waren aanwezig tijdens de Mexicaanse editie afgelopen maart. Eind mei is er een editie in New York met Afrojack, Baggi Begovic, R3habTiësto, Martin Garrix, New World Punx, Alvaro, Blasterjaxx, Dannic, Yellow Claw, Bassjackers, Apster, Quintino, Sander van Doorn en Ummet Ozcan en Hardwell.

Vanaf 2o juni zal dan een weekend lang de ultieme editie in Las Vegas plaatsvinden met plek voor 300.000 bezoekers. De programmering is nog niet bekend!

Maar er wordt daarna meteen wel alweer vooruit gekeken. Want op weg naar de editie in 2015 is het op 12 en 13 juli alweer tijd voor een Britse EDC in Milton Keynes Bowl. In samenwerking met Creamfields zijn Sander van Doorn, Nicky Romero, Showtek, Martin Garrix,  Joris Voorn, Ferry Corsten, R3hab, Blasterjaxx, Dyro, Dannic en Laidback Luke geboekt.

 

Sander van Doorn is 13 juli te vinden op de Britse editie van het Electric Daisy Carnival

De editie voor naar de Britse Carnival zal waarschijnlijk plaatsvinden in Orlando maar de datum voor dat festival is nog niet bekend!

Lees ook:Afrojack, Baggi Begovic en Hardwell naar EDC New York
Lees ook:Martin Garrix wint 3FM Award in categorie dance
Lees ook:Sander van Doorn – Identity Episode 166 (Julian Jordan & Martin Garrix takeover show)
Lees ook:Don Diablo, Fedde Le Grand en Miss Melera ook naar Ultra Music Festival
Lees ook:Sander Kleinenberg, Apster en Bart B More maken programma Sky City compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>